26/02/2021

Μαξίμου: Προβοκάτσια Βαξεβάνη, εμφανίζει ως… σημερινή επίσκεψη της Μαρέβας Μητσοτάκη στην Αίγυπτο το 2019

Ακόμη και η προβοκάτσια έχει τα όριά της, τονίζει το Μαξίμου, σε ανακοίνωση – απάντησή του σε ισχυρισμούς του εκδότη της εφημερίδας Documento Κώστα Βαξεβάνη.

“Τα ξεπέρασε όμως ο τακτικός συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος εμφανίζει ως σημερινή, εν μέσω καραντίντας, επίσκεψη της συζύγου του Πρωθυπουργού στην Αίγυπτο, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 2019 συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίσημη επίσκεψή του στο πλαίσιο της τριμερούς Συνόδου Αιγύπτου-Ελλάδας-Κύπρου!

Δηλαδή 16 μήνες πριν!

Για να δοθεί, μάλιστα, αληθοφάνεια στο γεγονός εμφανίζεται δημοσίευμα με σημερινή ημερομηνία! Η κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα αποστείλει εξώδικο απαιτώντας από τον κ. Βαξεβάνη να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για το ψεύδος. Αν δεν το πράξει, τότε το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη με την κατάθεση αγωγής. Αρκετά με τα ψέματα και την οργανωμένη στοχοποίηση από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου”, καταλήγει το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Με ανάρτησή της στο twitter η σύζυγος του πρωθυπουργού διαψεύδει αναρτήσεις με παραπομπή σε δημοσίευμα αιγυπτιακής ιστοσελίδας για επίσκεψή της στην Αίγυπτο. Με αφορμή το δημοσίευμα έγιναν σχόλια και λίγη ώρα μετά η Μαρέβα Μητσοτάκη απάντησε πως πρόκειται για επίσκεψη που έγινε το 2019.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.