04/03/2021

Αποκάλυψη Ρωμανού: Άνοιξαν εστιατόριο για συνάντηση του Τσίπρα; – Δείτε το βίντεο

Ένα βίντεο από συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα σε εστιατόριο στην Πάτρα έρχεται στο φως της δημοσιότητας, από την τελευταία επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Στο βίντεο του thebest.gr το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο κ. Τσίπρας φαίνεται να βρίσκεται σε κατάστημα εστίασης το οποίο κανονικά θα έπρεπε να είναι κλειστό λόγω του «λουκέτου» στην εστίαση.

Ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες, το εστιατόριο άνοιξε μόνο για την συγκεκριμένη συνάντηση παραβιάζοντας ουσιαστικά τα μέτρα στα οποία υπακούει καθολικά ο κλάδος της εστίασης.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το editorial.gr, το εστιατόριο ανήκει στον Σπύρο Στεργίου, πρόεδρο της ΣΚΕΑΝΑ, ο οποίος είχε επιμεληθεί και το σχετικό βίντεο για την εστίαση που είχε κυκλοφορήσει προ ημερών.

Δείτε το video:

Το συμβάν σχολίασε σήμερα ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, ο οποίος ξιφούλκησε κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Ο κ. Τσίπρας στην Πάτρα που έφαγε κύριε Γιαννούλη; Πήρε ταπεράκι; Αλλά εμείς δεν κάνουμε το ίδιο επίπεδο δημόσιου διαλόγου με εσάς, δεν αναδείξαμε τότε το γεγονός», είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Ρωμανός στον Χρήστο Γιαννούλη, απαντώντας στις αιτιάσεις για το τραπέζι του πρωθυπουργού στην Ικαρία.

Το περιστατικό στο οποίο αναφέρθηκε ο κ. Ρωμανός αφορά στην επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα στις 13 Ιανουαρίου. Εκεί, ευρισκόμενος στο Ρίο,  βρέθηκε στο κατάστημα εστίασης  «Ναύτ-οικο» το οποίο και άνοιξε για συζήτησή του με τους επιχειρηματίες της πόλης και εργαζόμενους σε κλάδους που πλήττονται από την πανδημία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.