28/02/2021

Βαριές κουβέντες μεταξύ Κ. Μπογδάνου και εκπρόσωπου τύπου του ΚΚΕ Γ. Γκιόκα

Χαμός στον αέρα του ΣΚΑΙ μεταξύ του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και του εκπροσώπου Τύπου, ΚΚΕ, Γιάννη Γκιόκα. Το πρωί της Πέμπτης, η εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ είχε καλεσμένο τον βουλευτή Κωνσταντίνο Μπογδάνο με αφορμή την επίθεση με γκαζάκια έξω από το σπίτι του, το βράδυ της Τρίτης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κομμουνιστικού κόμματος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση για να εξηγήσει την ανακοίνωση του ΚΚΕ, όμως ο βουλευτής της ΝΔ στεκόταν στην λέξη «χαφιεδισμός» που περιελάμβανε.

Η ένταση μεταξύ των δύο άρχισε να ανεβαίνει, καθώς στον διάλογο με φωνές που γινόταν μπήκαν το Πολυτεχνείο, αλλά και το περιστατικό που ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δημοσιοποίησε στοιχεία διαδηλωτή, με τον Γιάννη Γκιόκα να λέει πως «ο Μπογδάνος έχει κερδίσει επάξια τον χαφιεδισμό ως χαρακτηρισμό!». Σε αυτό ο βουλευτής της ΝΔ απαντήσε: «Αν σας πω κατσαπλιάδες θα ενοχληθείτε;». Ο κ. Μπογδάνος συνέχισε λέγοντας ότι «η ανακοίνωση του ΚΚΕ οπλίζει χέρια». Με τον κ. Γκιόκα να απαντά «το να μιλά ο κ. Μπογδάνος για στοχοποίηση είναι τουλάχιστον γελοίο»

Δείτε το στιγμιότυπου: