08/03/2021

ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ για Κεραμέως: Θεωρεί φυσιολογικό να πετάνε τρικάκια με απειλές «Ν+2 οι ώρες σου»

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ανακοίνωση της ΕΠΕΚΕ Παιδείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την επίθεση με τρικάκια στο γραφείο της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία.

Όπως σημειώνει το κυβερνών κόμμα «αυτό που βρήκε να σχολιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ από τα τρικάκια στο γραφείο της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, δεν είναι η πράξη και το απειλητικό περιεχόμενο, αλλά ο τρόπος κάλυψης από τα ΜΜΕ!».

Παράλληλα ασκεί κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «το να σου πετάνε δηλαδή τρικάκια στο γραφείο με απειλές του στυλ “Ν+2 οι ώρες σου” είναι κάτι που για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι φυσιολογικό, κατι απλό και καθημερινό. Από αυτά που κάνουν οι ‘ημιπιτσιρικάδες’».

Υπενθυμίζεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω της ΕΠΕΚΕ Παιδείας προσπάθησε να υποβαθμίσει το γεγονός σχολιάζοντας την επιλογή της ΕΡΤ να χαρακτηρίσει ως «επίθεση» την παρέμβαση με τρικάκια στο γραφείο της υπουργού Παιδείας.

Η ανακοίνωση:

«Επίθεση» με… τρικάκια στο γραφείο της Νίκης Κεραμέως στο Χαλάνδρι μεταδίδει η ΕΡΤ. Μήπως και με κομφετί; Τουλάχιστον η ίδια η υπουργός την αποκάλεσε «παρέμβαση». Εκφράζουμε τη συμπάθειά μας στη σκληρά δοκιμαζόμενη -στη χώρα μας- ελευθερία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.