07/03/2021

Προς διαγραφή το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ μετά την ανάρτηση για τα «ψευτοπολυτεχνεία»

Σε απολογία κλήθηκε άμεσα το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, Δήμο Κυριλίδης, μετά από ανάρτησή του στα social media όπου έκανε λόγο για «ψευτοπολυτεχνεία» με αφορμή την επέτειο των Ιμίων ενώ επιτέθηκε και στον πρωθπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη,ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Editorial.gr, αναμένεται να διαγραφεί.

Ο  Δήμος Κυριλίδης με ανάρτησή του στα social media, επιτέθηκε στον  πρωθυπουργό, επειδή «δεν είχε ούτε την ενσυναίσθηση για μια σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έστω για τους τύπους» για την επέτειο.

Η ανάρτηση του στελέχους της ΟΝΝΕΔ

«Πολύ συζήτηση για τα Ίμια με αφορμή την χθεσινή μαύρη επέτειο. Τρία παλικάρια νεκρά. Τρεις λεβέντες του ελληνικού στρατού θυσιάστηκαν για την πατρίδα. Όλοι θυμηθήκαμε, όλοι θρηνήσαμε, όλοι πονέσαμε. Ήρωες είπαμε, αθάνατοι είπαμε. Όλοι, εκτός από τον “δεξιό” πρωθυπουργό της χώρας μας, ο οποίος δεν είχε ούτε την ενσυναίσθηση για μία σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έστω και για τους τύπους. Έστω και για την απάλυνση του πόνου των οικογενειών των τριών αυτών αξιωματικών. Βέβαια δεν πρέπει να έχουμε παράπονο όλοι εμείς οι εθνικά σκεπτόμενοι πολίτες, μιας και το καθήκον του έναντι της ελληνικής ιστορίας το τήρησε τον περασμένο Νοέμβριο καταθέτοντας στεφάνι στην κεφάλα της Ηλένιας με αφορμή την “επέτειο” του ψευδο πολυτεχνείου. Επίσης επέτρεψε εν μέσω καραντίνας να πραγματοποιηθούν οι πορείες και οι εκδηλώσεις προς τιμήν της ημέρας εκείνης. Μην έχετε παράπονο πατριώτες που ξεχνάμε τους ήρωες των Ιμίων. Τιμούμε κάθε χρόνο ανελλιπώς τον Σβορώνο, την Ηλένια, τον λύκο, την Κοκκινοσκουφίτσα, τον παπουτσομένο γάτο, την Χιονάτη και τους εφτά νάνους!», γράφει ο Δήμος Κυριλίδη.

Το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας έχει ήδη κληθεί για σήμερα σε απολογία από το πειθαρχικό συμβούλιο, το οποίο αναμένεται να τον διαγράψει από την οργάνωση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.