ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοχάρης: Εντός τριμήνου θα έχει λυθεί το θέμα των ανασφάλιστων οχημάτων

Εντός τριμήνου θα έχει λυθεί, οριστικά, το θέμα των ανασφάλιστων οχημάτων, όπως δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης στη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου και των σωματείων από τον κλάδο ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του επιμελητηρίου με αφορμή την χθεσινή συνάντηση όπου συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι εκπρόσωποι του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου και των σωματείων του κλάδου έθεσαν τα εξής θέματα:

– Τα POS για τους ασφαλιστικούς πράκτορες (σύμφωνα με το αίτημα του κλάδου, δεν πρέπει να υπάρχουν).

– Τον διαχωρισμό μέρους των επαγγελματιών του κλάδου διαμεσολάβησης στο φορολογικό νομοσχέδιο σχετικά με την φορολόγηση των ελευθέρων επαγγελματιών.

– Επίσης συζητήθηκε το θέμα της φορολόγησης των εισοδημάτων που λαμβάνουν οι συνταξιούχοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και η φορολογική σχέση μεσιτών πρακτόρων (ΦΠΑ).

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, τέλος, συζητήθηκε και το θέμα των ανασφάλιστων οχημάτων και «ο υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι εντός τριμήνου θα έχει οριστικά λυθεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εποικοδομητική χαρακτήρισαν τη συνάντηση που είχαν στην Άγκυρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς έστειλαν το μήνυμα...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση σχετικά με την πρόκληση της Προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας εξέδωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και υπεύθυνος Κ.Τ.Ε. Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος. “Η...

ΕΛΛΑΔΑ

«Στο Οχυρό Ρούπελ, με τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Γ. Κωστίδη, όπου τιμήσαμε μία από πλέον ηρωικές στιγμές στην Ιστορία της χώρας, με την επιμνημόσυνη...

ΕΛΛΑΔΑ

Ενεργοποιήθηκε η νέα δωρεάν εφαρμογή και πλατφόρμα JOBmatch της ΔΥΠΑ για την άμεση διασύνδεση των επιχειρήσεων τουρισμού και εστίασης με όσους ψάχνουν για δουλειά...

Copyright © 2020 Editorial.gr

Exit mobile version