Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλέξης Τσίπρας: «Mea Cupla» η απλή αναλογική

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μόλις 17 ημέρες πριν από τις εκλογές 2023, απάντησε σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Σία Κοσιώνη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Μιλώντας για την απλή αναλογική ο Αλέξης Τσίπρας είπε «Mea Cupla» και πρόσθεσε ότι: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν, είναι και θα είναι κόμμα εξουσίας».

«Σε κάθε περίπτωση να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα που δεν θα αφήνει ανεξέλεγκτη και παντοδύναμη την οποιαδήποτε δύναμη», ανέφερε.

Σχετικά με τα αποτελέσματα των εκλογών, ο κ. Τσίπρας τόνισε πως: «Πήραμε το μήνυμα, ήταν ισχυρό το μήνυμα των εκλογών και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αλλάξουμε. Θα κριθούμε όλοι στις 26 του μήνα και συλλογικά και ατομικά», είπε.

Αναφορικά με το ΠΑΣΟΚ ισχυρίστηκε ότι: «Απο το 2012 και μετά αποφάσισε να μετατραπεί από κόμμα εξουσίας, σε συμπληρωματικό κόμμα εξουσίας», υπενθυμίζοντας τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση Σαμαρά. «Αυτό στοίχισε στο ΠΑΣΟΚ», συμπλήρωσε.

Ακόμη, ο κ. Τσίπρας τόνισε πως: «Ο κ. Ανδρουλάκης είχε μια ευκαιρία για να δούμε πώς θα συγκροτήσουμε μια προοδευτική κυβέρνηση απέναντι στη Δεξιά του κ. Μητσοτάκη. Το αρνήθηκε», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Για τον “πολιορκητικό κριό” της MG, το οικονομικό και καθόλα αξιόλογο SUV που ακούει στο όνομα ZS, η πολυφωνία των εκδόσεων μακροσκοπικά, απλά αποτελεί...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου και φέτος, με το καθιερωμένο διορθόδοξο συλλείτουργο την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...