Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέες αναρτήσεις Πολάκη μετά την παραμονή στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Σφοδρές αντιδράσεις

Το πολιτικό θερμόμετρο ανεβάζει η επιστροφή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας. Δηκτικά ήταν τα σχόλια της κυβέρνησης, ενώ ο ίδιος, επανήλθε άμεσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το εις βάρος του Παύλου Πολάκη άλλαξε μετά την απολογητική επιστολή του στην Πολιτική Γραμματεία, με όρους μεταμέλειας του βουλευτή Χανίων, ο οποίος παραμένει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος του κόμματος έστειλε αυστηρό μήνυμα τόσο σε εκείνον όσο και σε όλους για τις ενέργειες και για τον δημόσιο τους λόγο, ζητώντας τη δέσμευσή τους σε εμπεριστατωμένο και νηφάλιο λόγο.

«Η ημερήσια διάταξη δεν είχε τα θέματα της εσωτερικής μας λειτουργίας. Η επιστολή του συντρόφου Πολάκη όμως μας καλεί να τα συζητήσουμε. Μας αναγκάζει, θα έλεγα να επανεκτιμήσουμ και τις αρχικές μας προθέσεις, γιατί είναι πράγματι μια επιστολή γενναίας αυτοκριτικής» δήλωσε σχετικά ο κ. Τσίπρας.

Ο βουλευτής Χανίων λίγη ώρα μετά την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας επέστρεψε στο πληκτρολόγιο και απάντησε σε εναντίον του σχόλια, ενώ η παραμονή του στα ψηφοδέλτια προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων από πολιτικούς του αντιπάλους.

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Με γνώμονα, μια ατζέντα που θα περιλαμβάνει σειρά προγραμματικών προτάσεων με ισχυρά θετικό πρόσημο για επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, όπως λένε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τα 4 χρόνια διακυβέρνησης Μητσοτάκη, θα κινηθεί ο Αλέξης Τσίπρας στον δρόμο προς την κάλπη. Η αξιωματική αντιπολίτευση επεξεργάζεται την πρόταση που θα καταθέσει για την ασφάλεια και των εκσυγχρονισμό υποδομών, με εμφαση στο πεδίο των σιδηροδρόμων ενώ το επομενο διάστημα ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να παρουσιάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για προστασία της πρώτης κατοικίας, τη διαχείριση των “κόκκινων” δανείων και τη ρύθμιση του υπέρογκου ιδιωτικού χρέους.

Παράλληλα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επιμένει στην ανάγκη τομών στο κράτος με γνώμονα τη διαφάνεια και την αξιοκρατία. Τη δέσμευση του να αλλάξει, το κομματικό κράτος, το κράτος της ευνοιοκρατίας και των ρουσφετιών οπως είπε, σε ένα αποτελεσματικό και δημοκρατικό κράτος, δίπλα στον πολίτη, τόνισε ο κ. Τσίπρας στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκης ότι ξεχαρβάλωσε το κράτος με ρουσφέτια KAI αναξιοκρατία αντί να το εκσυγχρονίσει, όπως διεμήνυε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χρονιά ορόσημο για την Παπαστράτος ήταν το 2023 προς την επίτευξη του στόχου για ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο. O συνολικός αριθμός των χρηστών IQOS...

ΥΓΕΙΑ

Τα βρέφη και τα παιδιά ηλικίας έως πέντε ετών παρουσίασαν μόνο «μέτριες» καθυστερήσεις στα αναπτυξιακά ορόσημα εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας Covid-19, σύμφωνα με...

ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της Κυριακής από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες...

ΕΛΛΑΔΑ

Διαδικτυακή έρευνα με θέμα «Ψυχολογική Ασφάλεια στην Εργασία: Διερευνώντας Προκλήσεις & Ευκαιρίες» πραγματοποίησε η KPMG με σκοπό να εστιάσει στο αίσθημα της ψυχολογικής ασφάλειας,...