Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Οικονόμου: Επί τέσσερα χρόνια ο κ. Τσίπρας ήταν απών, σωματικά και πνευματικά, από την ελληνική περιφέρεια

Aπάντηση στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα από την περιοδεία του στη Λαμία, έδωσε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Συγκεκριμένα ο κ. Οικονόμου δήλωσε: «Επί τέσσερα χρόνια ο κ. Τσίπρας ήταν απών, σωματικά και πνευματικά, από την ελληνική περιφέρεια. Τώρα, ενόψει εκλογών, θυμήθηκε ότι υπάρχει Ελλάδα και εκτός των αστικών κέντρων.

Στη διάρκεια της διακυβέρνησής του αδιαφόρησε για τα προβλήματα της περιφέρειας, τις ανάγκες των ανθρώπων της και με την υπερφορολόγηση, τις περικοπές των συντάξεων και την εξόντωση του πρωτογενούς τομέα επιδείνωσε τη ζωή των κατοίκων της. Η Κυβέρνησή μας κρίνεται για το έργο της, το οποίο συγκρίνεται με την καταστροφική διακυβέρνηση του κ. Τσίπρα.

Αντί άλλης απάντησης στην “κασέτα” που επαναλαμβάνει για τις αιτίες της εισαγόμενης ακρίβειας και στην κινδυνολογία περί ανθρωπιστικής καταστροφής τον φετινό χειμώνα, ας κοιτάξει τη δραστική μείωση των λογαριασμών ρεύματος και τη συγκράτηση τιμών σε βασικά αγαθά. Αυτά έγιναν εφικτά με κομβικές πολιτικές παρεμβάσεις της Κυβέρνησης, η οποία μάχεται ανυποχώρητα τις κρίσεις.

Τα όσα ανυπόστατα και συκοφαντικά ισχυρίζεται για τον Πρωθυπουργό, σχετικά με τα λογισμικά παρακολούθησης και την ΕΥΠ, μαρτυρούν τη δολιότητα και την πολιτική του αναισχυντία.

Σε καμιά πολιτισμένη χώρα δεν θα τολμούσε σοβαρός και υπεύθυνος πολιτικός να κατηγορεί τον Πρωθυπουργό χωρίς ίχνος απόδειξης. Και χρειάζεται περίσσιο θράσος να γίνεται κήνσορας, όταν δύο υπουργοί του, ο κ. Παππάς και ο κ. Παπαγγελόπουλος δικάζονται για σοβαρά αδικήματα σε Ειδικό Δικαστήριο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Με μια απρόσμενη ανακοίνωση ξεκίνησε τη νέα εβδομάδα το Survivor, όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μια ανακοίνωση – βόμβα...

LIFESTYLE

“Είμαι φυσικά ανοιχτή για το GNTM, είναι το πρότζεκτ που με έφερε στην Ελλάδα και με ανέδειξε” παραδέχεται, επίσης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραχώρησε...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θύμα επίθεσης έπεσε σήμερα η βουλευτής της ΝΔ στην Καβάλα Αγγελική Δεληκάρη. Σύμφωνα με πληροφορίες του proininews, όλα έγιναν σήμερα το πρωί μέσα στην...

ΕΛΛΑΔΑ

Το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση σχετικά με δημοσιεύματα που αναπαράγονται σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και αναφέρονται σε καταγγελία πολίτη, σύμφωνα με την οποία,...