Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου για Ανδρουλάκη: Ξεπερνά κάθε όριο θράσους – Θα δούμε πού θα καταλήξει η υπόθεση

Επίθεση εναντίον του Νίκου Ανδρουλάκη εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, με «φόντο» την υπόθεση διαφθοράς στην οποία φέρεται να εμπλέκεται η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ πως η Εύα Καϊλή ήταν «Δούρειος Ίππος της ΝΔ» ο κ. Οικονόμου είπε:

«Είναι πέρα και έξω από κάθε λογική, ξεπερνά κάθε όριο θράσους που θα μπορούσε να έχει κανένας».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, υπογράμμισε, παράλληλα, πως:

«Θα δούμε πού θα καταλήξει η υπόθεση. Παρ’ όλα αυτά, η υπόθεση αφορά ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ένα στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, στέλεχος των Ευρωσοσιαλιστών που από το 2014 έχει κινηθεί πολύ στενά πολιτικά με τον κ. Ανδρουλάκη».

Την ίδια ώρα, είπε ότι ο κ. Ανδρουλάκης είναι σε «δύσκολη θέση αλλά για να το ξεπεράσει, ο τρόπος δεν είναι να κατασκευάζεις παρανοϊκά πράγματα».

«Συμπορεύονται από το 2014, όταν ο κ. Ανδρουλάκης ήταν απέναντι στην Φώφη Γεννηματά, η κ. Καϊλή το στήριξε».

Αναφορικά με τα όσα δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης για το πολιτικό μέλλον της κ. Καϊλή, ο κ. Οικονόπου είπε πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ δεν δήλωσε πως η ευρωβουλευτής δεν θα είναι υποψήφια ξανά με το κόμμα όταν έκανε την επίμαχη δήλωση για το Κατάρ.

«Το είπε χθες στην εκπομπή σας» τόνισε με νόημα ο ίδιος.

«Μην τρελαθούμε κιόλας, δεν έχουμε πάθει λοβοτομή. Μας φέρνουν στο μυαλό τις κακές στιγμές του παρελθόντος της παράταξης, αυτή είναι η αλήθεια. Θα ήταν άδικο να πούμε ότι η συμπεριφορά 1 ή 2 ατόμων βαρύνει τους πάντες. Εδώ όμως ελέγχεται ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που ήταν στενή συνεργάτιδα του κ. Ανδρουλάκη από χρόνια» επεσήμανε ίδιος.

Ερωτηθείς εάν υπήρξε κάποια επαφή της κυβερνώσας παράταξης με την Εύα Καϊλή, ο κ. Οικονόμου απάντησε ότι «δεν υπήρξε κάποια επικοινωνία από όσο γνωρίζω, εάν υπήρχε θα ήταν ως εκ του ρόλους της ως Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Δεν υπήρχε η οποιαδήποτε σχέση ή σύμπλευση με την κ. Καϊλή, η οποία ήταν μέλος μιας ευρωομάδας που ήταν αντίπαλος της ευρωομάδας στην οποία ανήκει η ΝΔ. Είναι για γέλια και για κλάματα ο ισχυρισμός ότι υπάρχει εμπλοκή της ΝΔ σε όλο αυτό ούτε για μικρά παιδιά δεν είναι ότι διαγράφουμε αναρτήσεις παλιές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας επίσημου φορέα του της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Joint Research Centre (JRC), που δημοσιεύθηκε από το Publications Office of the...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της μάρκας θα βρίσκονται όλα τα νέα μοντέλα BMW του 2024, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να τα γνωρίσουν από...