Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όταν ο Περιφερειάρχης Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης «χαριεντιζόταν» για τις παρακολουθήσεις

Αίσθηση προκάλεσαν για ακόμα μια φορά οι δηλώσεις του Περιφερειάρχη Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη ο οποίος θεωρεί βέβαιο πως τον παρακολουθούν για να μαθαίνουν όλα κάνει και λέει(;).

Ο κ. Μουτζούρης σε δήλωση του σε εκπομπή του lesvosnews εκτίμησε ότι πάντα γίνονται παρακολουθήσεις και επί ΝΔ και επί ΣΥΡΙΖΑ και επί ΠΑΣΟΚ απλώς αλλάζουν τα πρόσωπα τα οποία παρακολουθούνται.

Αίσθηση όμως προκάλεσε η απάντηση του στην ερώτηση του δημοσιογράφου «ας πούμε ότι σας παρακολουθεί εσάς η ΕΥΠ»  με τον κ. Μουτζούρη να απαντά και μάλιστα εσπευσμένα ότι είναι βέβαιο αυτό λέγοντας χαρακτηριστικά «Αν οι 50 Υπουργοί και οι 13 περιφερειάρχες δεν παρακολουθούνται ποιος παρακολουθείται;» ενώ έκανε και πλάκα με ενα τόσο σοβαρό ζήτημα λέγοντας προς ανθρώπους της ΕΥΠ  «γεια σας παιδιά που με παρακολουθείτε».

Δείτε τι ακριβώς δήλωσε στο 1.06 λεπτό του βίντεο:

Ωστόσο σήμερα το πρωί, λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις αυτές και τον σάλο που προκάλεσαν ο κ. Μουτζούρης μίλησε στο 98.9 Alpha Radio και στον Τάκη Χατζή, ανασκευάζοντας τα όσα είπε.Όταν ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής του είπε πως πρόκειται για μια πολύ σοβαρή δήλωση και πως θα πρέπει να κληθεί για κατάθεση ο κ. Μουτζούρης τα γύρισε και απάντησε πως… χαριεντιζόταν όταν είπε πως τον παρακολουθούν!

«Καθόλου δεν υπήρχε καταγγελία εκ μέρους μου καθώς δεν διαθέτω και στοιχεία για να καταθέσω, το είπα χαριεντιζόμενος», ήταν η απάντηση του κ. Μουτζούρη.

Ακούστε τι δήλωσε στον 98.9 Alpha Radio και στον Τάκη Χατζή

Δηλαδή ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου δηλώνει ανοικτά πως χαριεντίζεται με το νούμερο ένα πολιτικό θέμα αυτή τη στιγμή στη χώρα δείχνοντας να μην καταλαβαίνει τη σημασία που έχει το εν λόγω ζήτημα στην τελική για το κόμμα που τον στηρίζει. Αν ισχύει ότι έκανε πλάκα με ένα τόσο σοβαρό πολιτικό θέμα, τότε η ΝΔ θα πρέπει να ξανασκεφτεί τη στήριξή της προς το πρόσωπό του, αν όμως τα ανασκεύασε όταν βρέθηκε προ των ευθυνών του, τότε και πάλι ο κ. Μουτζούρης θα πρέπει να μάθει να στέκεται αντάξιος της θέσης του και των αρμοδιοτήτων του.

Όπως και να έχει, λίγο σοβαρότητα δεν βλάπτει.

Πηγή: newpost.gr 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΓΕΙΑ

Τα βρέφη και τα παιδιά ηλικίας έως πέντε ετών παρουσίασαν μόνο «μέτριες» καθυστερήσεις στα αναπτυξιακά ορόσημα εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας Covid-19, σύμφωνα με...

ΔΙΕΘΝΗ

Αποκαθίσταται ύστερα από πέντε μήνες η επικοινωνία με το διαστημικό σκάφος Voyager 1, το πλέον απομακρυσμένο από τη Γη ανθρώπινο δημιούργημα, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Αναγνωρίζοντας τη σημασία των πράσινων δεξιοτήτων και της ενδυνάμωσης των παιδιών και των νέων, η UNICEF σχεδίασε και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

ΔΙΕΘΝΗ

Η Κίνα έθεσε σήμερα σε κόκκινο συναγερμό ένα μέρος του νότιου τμήματος της χώρας εξαιτίας φονικών καταρρακτωδών βροχοπτώσεων στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ, πρωτεύουσα της οποίας...