28/01/2022

Οικονόμου για Κουρουμπλή: Η κορυφή του παγόβουνου της τοξικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ

Για τις προκλητικές δηλώσεις του Παναγιώτη Κουρουμπλή που έφεραν την διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου σημειώνοντας πως αποτελούν χαρακτηριστικό της τοξικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής, ο κ. Οικονόμου είπε πως ο κ. Κουρουμπλής αποκάλεσε δολοφόνους εκπροσώπους του ελληνικού λαού στο κοινοβούλιο και το ακόμη χειρότερο είναι ότι αρνήθηκε να ανακαλέσει ή να ανασκευάσει τις δηλώσεις του. Πρόσθεσε δε, ότι το περιστατικό αυτό δεν είναι μεμονωμένο, αλλά αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου και πως είναι η έκφρασης της τοξικής αντιπολίτευσης που έχει επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ με επίκεντρο την πανδημία να ασκεί.

Ερωτηθείς για την μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα, τόνισε αρχικά ότι ποτέ μέχρι τη στιγμή της δημοσίευσης της δεν ήταν γνωστή στο Μαξίμου και στον πρωθυπουργό. Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι όλα όσα αναφέρονται στη μελέτη είναι και γνωστά και αυτονόητα και μάλιστα ορισμένα εξ αυτών έχουν αναδειχθεί δημόσια κι από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Δείτε βίντεο:

Αναφερόμενος δε στην κριτική που ασκείται από την αξιωματική αντιπολίτευση, είπε ότι χαρακτηριστικό είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί την κυβέρνηση ότι δεν προσλαμβάνει 800 γιατρούς σε κρίσιμες ειδικότητες, την ώρα που αυτοί προσφέρουν ήδη τις υπηρεσίες τους στο ΕΣΥ.