Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Θεματοφύλακες του Συντάγματος»: Χρυσαυγίτης & στο κόμμα του Κασιδιάρη ο απαγωγέας του καθηγητή (βίντεο)

Πλούσιο «ιστορικό» και άρρηκτες σχέσεις με την ακροδεξιά φαίνεται πως έχει ο επικεφαλής του τάγματος παράνοιας, των αυτοαποκαλούμενων «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος», το οποίο «αναβάθμισε» την δράση του, ξεπερνώντας κάθε αποδεκτό όριο.
Ο Θ.Μ. ανήκει πολιτικά στον ακροδεξιό χώρο στηρίζοντας μάλιστα το κόμμα του καταδικασθέντος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», Ηλία Κασιδιάρη.

Στην ιστοσελίδα της οργάνωσης «Έλληνες για την Πατρίδα», γίνεται λόγος στην… πλούσια δράση του, ενώ παρουσιάζεται ως στέλεχος με αρμοδιότητες στον τομέα μετανάστευσης και ασύλου.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Θ.Μ. είναι απόστρατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε το 2013. Στόχος του, δε, είναι να παλέψει «ενάντια στο διεφθαρμένο καθεστώς και να επιστρέψει το χαμόγελο στα πρόσωπα όλων των Ελλήνων…».

Υπηρετούσε στην Τροχαία Γρεβενών, ενώ στο ιστορικό του έχει 22 μηνύσεις κατά συναδέλφων του, πολιτών και δικαστικών λειτουργών. Απόστρατος αξιωματικός μέλος των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος»

Υπηρετούσε στην Τροχαία Γρεβενών, ενώ στο ιστορικό του έχει 22 μηνύσεις κατά συναδέλφων του, πολιτών και δικαστικών λειτουργών. Ο ίδιος, πρωτοστατούσε σε εκδηλώσεις αρνητών, προτρέποντας πολίτες να μην εμβολιαστούν καλώντας τους σε ανυπακοή των μέτρων προστασίας από τον Covid-19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

«Πρεμιέρα» για την πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λεωφορεία των...

ΕΛΛΑΔΑ

Η πεζοπορία μίας τουρίστριας σε φαράγγι της Κρήτης, ήταν απρόβλεπτη καθώς τραυματίστηκε και χρειάστηκε να συνδράμουν οι αρχές για την διάσωσή της. Όλα συνέβησαν...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 ο Πανελλαδικός Τελικός Διαγωνισμός Κοινωνικής Καινοτομίας – Social Innovation Relay. Ο Διαγωνισμός Κοινωνικής Καινοτομίας  – Social...

ΕΛΛΑΔΑ

«Οι ευρωεκλογές είναι μια κρίσιμη εθνική κάλπη και ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί», είναι το μήνυμα που εκπέμπει η κυβέρνηση. Η ΝΔ εστιάζει...