Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Αυστραλία – Απίστευτο περιστατικό: Θυμωμένο χταπόδι επιτέθηκε άγρια σε άνδρα που κολυμπούσε

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Αυστραλία με έναν άνδρα να πέφτει θύμα… ξυλοδαρμού από ένα «θυμωμένο» χταπόδι.

Το περιστατικό έχει γίνει viral αφού σε βίντεο που κυκλοφορεί φαίνεται πως το ιδιαίτερα μεγάλο χταπόδι έχει λάβει… θέσεις μάχης στα ρηχά της παραλίας όχι μόνο χτυπώντας τα πλοκάμια του αλλά απλώνοντάς τα επιδεικτικά.

Ο Karlson είπε πως σκόπευε να κάνει μια βουτιά κοντά στο θέρετρο όπου διέμεναν εκείνος και η οικογένειά του στο Geographe Bay όταν συνάντησε το χταπόδι. Άρχισε να το βιντεοσκοπεί μαζί με τη δίχρονη κόρη του όταν ξαφνικά εκείνο κινήθηκε προς την κατεύθυνση τους. «Το χταπόδι μας χτύπησε, ήταν πραγματικό σοκ», δήλωσε ο Karlson στο πρακτορείο Reuters.

Αργότερα, όταν πήγε μόνος του στο νερό, το χταπόδι τον βρήκε ξανά και τον χτύπησε. «Τα γυαλιά θαλάσσης μου θόλωσαν, το νερό ξαφνικά σκοτείνιασε και θυμάμαι να είμαι σοκαρισμένος και μπερδεμένος», είπε. Όπως λέει ενώ κολυμπούσε, το μαλάκιο τον εντόπισε, στην συνέχεια τον ακολούθησε και ύστερα τον χτύπησε στο χέρι, πριν επιτεθεί στο λαιμό και την πλάτη του.

Τα πλοκάμια άφησαν επάνω στο δέρμα του άτυχου άνδρα κόκκινα σημάδια, ενώ το θύμα είπε πως το χταπόδι χαλάρωσε μόνο αφού αναγκάστηκε να χύσει κόκα κόλα επάνω του. Ο πρώην ναυαγοσώστης δήλωσε στο αυστραλιανό πρακτορείο ειδήσεων 7News ότι η προτιμώμενη θεραπεία του για τα τσιμπήματα θαλάσσιων ζώων είναι το ξύδι, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν είχε μαζί του.

Ωστόσο, είπε ότι ήξερε πως οτιδήποτε όξινο μπορεί να βοηθήσει, και αποφάσισε να δοκιμάσει τη χρήση του αναψυκτικού που είχε μαζί του. «Αποδεικνύεται ότι λειτουργεί» λέει.

Δείτε το χταπόδι:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας επίσημου φορέα του της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Joint Research Centre (JRC), που δημοσιεύθηκε από το Publications Office of the...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της μάρκας θα βρίσκονται όλα τα νέα μοντέλα BMW του 2024, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να τα γνωρίσουν από...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...