14/06/2021

Τόκιο 2020: Πάρτε προφυλακτικά αλλά μην κάνετε σεξ – Το παράδοξο των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων

Παρότι το σεξ “απαγορεύτηκε” στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, κάθε αθλητής θα πάρει από 14 προφυλακτικά όταν μπει στο Ολυμπιακό Χωριό.
Επισήμως, το σεξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είναι «απαγορευμένο» λόγω των περιορισμών για τον κορονοϊό.
Απορίες, όμως, προκαλεί η είδηση ότι οι διοργανωτές θα μοιράσουν 160.000 προφυλακτικά στους διαγωνιζόμενους, το οποίο αντιστοιχεί σε 14 σε κάθε αθλητή και αθλήτρια.

Στο playbook των οδηγιών για τη διαβίωση των αθλητών στο Ολυμπιακό Χωριό αναφέρεται πως δεν επιτρέπονται οι σωματικές επαφές, όπως τα φιλιά και οι αγκαλιές, το τραγούδι και ο χορός, αλλά και οι σεξουαλικές συνευρέσεις.

Σύμφωνα με τη “Sun”, τα προφυλακτικά θα δοθούν κανονικά, παρότι στο 33σέλιδο playbook αναφέρεται ότι «οι διαμένοντες θα πρέπει να αποφεύγουν τις σωματικές επαφές».
Η ΔΟΕ υπερασπίστηκε αυτήν την κίνηση της λέγοντας πως «πρόθεση και σκοπός μας είναι να μην χρησιμοποιήσουν οι αθλητές τα προφυλακτικά στο Ολυμπιακό Χωριό αλλά να βοηθήσουμε στην επίγνωση παίρνοντάς τα πίσω στις πατρίδες τους».
Φυσικά, στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή γνωρίζουν πως ό,τι και αν πουν, είναι δύσκολο να μην υπάρξει σεξουαλική επαφή κατά τη διάρκεια των Αγώνων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.