Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τόκιο 2020: Πάρτε προφυλακτικά αλλά μην κάνετε σεξ – Το παράδοξο των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων

Παρότι το σεξ “απαγορεύτηκε” στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, κάθε αθλητής θα πάρει από 14 προφυλακτικά όταν μπει στο Ολυμπιακό Χωριό.
Επισήμως, το σεξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είναι «απαγορευμένο» λόγω των περιορισμών για τον κορονοϊό.
Απορίες, όμως, προκαλεί η είδηση ότι οι διοργανωτές θα μοιράσουν 160.000 προφυλακτικά στους διαγωνιζόμενους, το οποίο αντιστοιχεί σε 14 σε κάθε αθλητή και αθλήτρια.

Στο playbook των οδηγιών για τη διαβίωση των αθλητών στο Ολυμπιακό Χωριό αναφέρεται πως δεν επιτρέπονται οι σωματικές επαφές, όπως τα φιλιά και οι αγκαλιές, το τραγούδι και ο χορός, αλλά και οι σεξουαλικές συνευρέσεις.

Σύμφωνα με τη “Sun”, τα προφυλακτικά θα δοθούν κανονικά, παρότι στο 33σέλιδο playbook αναφέρεται ότι «οι διαμένοντες θα πρέπει να αποφεύγουν τις σωματικές επαφές».
Η ΔΟΕ υπερασπίστηκε αυτήν την κίνηση της λέγοντας πως «πρόθεση και σκοπός μας είναι να μην χρησιμοποιήσουν οι αθλητές τα προφυλακτικά στο Ολυμπιακό Χωριό αλλά να βοηθήσουμε στην επίγνωση παίρνοντάς τα πίσω στις πατρίδες τους».
Φυσικά, στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή γνωρίζουν πως ό,τι και αν πουν, είναι δύσκολο να μην υπάρξει σεξουαλική επαφή κατά τη διάρκεια των Αγώνων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου και φέτος, με το καθιερωμένο διορθόδοξο συλλείτουργο την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας επίσημου φορέα του της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Joint Research Centre (JRC), που δημοσιεύθηκε από το Publications Office of the...