Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ζευγάρι έχει αποκτήσει 20 παιδιά σε έναν χρόνο: Δεν σκοπεύουν να σταματήσουν πριν τα 100

Η 23χρονη Κριστίνα Οζτούρκ και ο 57χρονος εκατομμυριούχος σύζυγός της Γκαλίπ, έχουν πληρώσει 160 χιλιάδες ευρώ σε παρένθετες μητέρες για να κάνουν τα 20 παιδιά τους, ενώ σκέφτονται να φτάσουν τους 100 απογόνους.
Μια μαμά έκανε σε έναν χρόνο 20 μωρά από παρένθετες μητέρες και δεν λέει να σταματήσει πριν τα 100 παιδιά.
Η 23χρονη Κριστίνα Οζτούρκ γνώρισε τον εκατομμυριούχο σύζυγό της, τον 57χρονο Γκαλιπ Οζτούρκ, σε ένα ταξίδι στη Γεωργία, όπου ο επιχειρηματίας είχε μετακομίσει μετά την ισόβια καταδίκη που του είχε επιβληθεί στη γενέτειρά του, Τουρκία.
Έναν χρόνο πριν απέκτησαν ένα παιδί μαζί, αλλά πληρώνοντας 160 χιλ. δολάρια σε παρένθετες μητέρες, η οικογένειά τους έχει μεγαλώσει εκθετικά, και σήμερα έχουν 21 παιδιά συνολικά.
Το πλούσιο ζευγάρι έχει 16 νταντάδες και ξοδεύει περισσότερες από 78 χιλ. ευρώ για τους μισθούς τους.

Όταν η Κριστίνα-κατάγεται από τη Ρωσία-γνώρισε τον Γκαλίπ-που είχε παντρευτεί ήδη μια φορά-του μίλησε για το όνειρό της να κάνει μια μεγάλη οικογένεια.
Σήμερα, η νεαρή μαμά λέει πως είναι διαρκώς με τα παιδιά της και κάνει ό,τι “κάνουν όλες οι άλλες μαμάδες συνήθως”.
Για κάθε μία από τις εγκυμοσύνες, το ζευγάρι πλήρωσε περίπου 9 χιλ. ευρώ στις παρένθετες μητέρες και σήμερα έχουν μωρά με ηλικίες από τεσσάρων μέχρι 14 μηνών.
Η οικογένεια-ζει σε μια τριώροφη έπαυλη-χρησιμοποιεί 20 μεγάλα πακέτα πάνες κάθε εβδομάδα και 53 κουτιά γάλα σκόνη.
Όπως αναφέρει η νεαρή Κριστίνα, δεν σχεδιάζει κι άλλες παρένθετες εγκυμοσύνες στο κοντινό μέλλον, αλλά δεν αποκλείει να αποκτάει μερικά παιδιά ακόμη μένοντας η ίδια έγκυος.
“Σχεδιάζω την εγκυμοσύνη μου, αλλά όχι τώρα αμέσως, γιατί προς το παρόν πρέπει να είμαι κοντά στα μωρά μου” ανέφερε η Κριστίνα, μιλώντας στη βρετανική ταμπλόιντ, The Mirror.
“Είναι δύσκολο να είσαι έγκυος και να έχεις 21 παιδιά” λέει η Κρίστίνα.
Όσο για τον σύζυγό της, αυτός έχει επιχειρήσεις στους τομείς του τουρισμού, των μεταφορών και των εςπενσύσεων και η καταγωγή του είναι από την Τουρκία, σύμφωνα με τον Forbes.
Είναι ο ιδρυτής της τουρκικής εταιρείας Metro Holding κι έχει επενδύσεις ύψους 500 εκατ. δολαρίων στη Γεωργία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το 7ο Ελληνικό Συνέδριο Ογκολογίας με τίτλο “Ανθρώπινο άγγιγμα στη ψηφιακή εποχή” διοργανώνεται από την Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) και την Ελληνική Εταιρεία...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη, να κάνει λόγο για «εθνικό στόχο που επιδιώχθηκε με πολλές προσπάθειες και από μεγάλους ηγέτες της χώρας εδώ...

ΔΙΕΘΝΗ

Στις πανεπιστημιουπόλεις της Αμερικής μεταφέρεται ο πόλεμος στη Γάζα. Στο Κολούμπια, έχουν συλληφθεί περισσότεροι από εκατό φοιτητές που διαδηλώνουν υπέρ των Παλαιστινίων και η...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωτοφανές σκηνικό ξυλοδαρμού έξω απο την αίθουσα της Ολομέλειας. Μετά από έναν έντονο διαπληκτισμό, ο πρώην «Σπαρτιάτης» και νύν ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος ξυλοκόπησε τον...