Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Γυναίκα είπε να κάνει πλάκα στον άντρα της ότι τον κερατώνει και το μετάνιωσε πικρά

Μια γυναίκα έγινε viral στο TikTok με τη φάρσα που ετοίμαζε να κάνει στον σύντροφό της, αλλά δεν είχε σχεδιάσει καλά την αντίδρασή του.
Το βίντεο στο TikTok με μια γυναίκα να σχεδιάζει μια φάρσα στον άντρα της έγινε viral, όταν η πλάκα πήρε μια απροσδόκητη τροπή.
Ο Σαμ και η Μόνικα έχουν συγκεντρώσει περισσότερους από 1 εκατ. ακολούθους στο TikTok, εξιστορώντας σε σύντομα βιντεάκια τα πάνω και τα κάτω της σχέσης τους.
Σε ένα πρόσφατο κλιπάκι, η Μόνικα θέλησε να κάνει μια πλάκα στον Σαμ.
Προσπάθησε να τον κάνει να πιστέψει ότι τον είχε κερατώσει.

Η δημοφιλής φάρσα θέλει συνήθως τον ένα από το ζευγάρι να στέλνει μήνυμα στον άλλο, με τρόπο που να φαίνεται πως έχει παράνομο δεσμό.
Περίεργη πώς θα αντιδρούσε ο σύντροφός της, η Μόνικα παραμόνευε μέχρι ο Σαμ να φύγει από το σπίτι για να του στείλει το μήνυμα.
“Φεύγει τώρα! Μπορείς να έρθεις από εδώ!” έγραφε το μήνυμα.
Όμως, ο αγαθός Σαμ αντί να νομίσει ότι η κοπέλα του τον κερατώνει, νόμισε ότι του σχεδιάζει ένα πάρτι γενεθλίων έκπληξη κι έτρεξε πάλι σπίτι για να της τα ψάλλει για το λάθος μήνυμα.
“Νόμιζα ότι έφευγες!” λέει η Μόνικα καθώς ο Σαμ μπαίνει στο δωμάτιο.
“Ναι, μέχρι που είδα το πονηρό σου μηνυματάκι” λέει ο άντρας γελώντας.

“Μου ετοιμάζεις κάποιο πάρτι έκπληξη ή κάτι τέτοιο;” ρώτησε γεμάτος αφέλεια γελώντας ο Σαμ.
“Όχι, τα γενέθλιά σου ήταν ένα μήνα πριν!” λέει η γυναίκα.
“Ναι, αλλά ποτέ δεν είναι αργά για λίγη διασκέδαση, έτσι δεν είναι;” απάντησε ο Σαμ.
“Ξέρω ότι το ετοιμάζεις, εντάξει! Και σ’ αγαπώ πολύ!” συνέχισε ο άντρας που δεν άκουγε κουβέντα.
Τη φίλησε κι έκλεισε την πόρτα.
Από τότε που αναρτήθηκε στο TikTok, το βίντεο έγινε viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 600 χιλ. like από ανθρώπους που θαυμάζουν την όμορφη και υγιή σχέση που έχει το ζευγάρι και που τους εύχονται τα καλύτερα!
Δείτε το βίντεο:

@samandmonicaNow I need to throw him a party 🤣🤣 #fyp #foryou #prank #couples #couplegoals #pranks

♬ original sound – Sam and Monica

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΓΕΙΑ

Τα βρέφη και τα παιδιά ηλικίας έως πέντε ετών παρουσίασαν μόνο «μέτριες» καθυστερήσεις στα αναπτυξιακά ορόσημα εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας Covid-19, σύμφωνα με...

ΔΙΕΘΝΗ

Η Κίνα έθεσε σήμερα σε κόκκινο συναγερμό ένα μέρος του νότιου τμήματος της χώρας εξαιτίας φονικών καταρρακτωδών βροχοπτώσεων στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ, πρωτεύουσα της οποίας...

ΔΙΕΘΝΗ

Αποκαθίσταται ύστερα από πέντε μήνες η επικοινωνία με το διαστημικό σκάφος Voyager 1, το πλέον απομακρυσμένο από τη Γη ανθρώπινο δημιούργημα, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Αναγνωρίζοντας τη σημασία των πράσινων δεξιοτήτων και της ενδυνάμωσης των παιδιών και των νέων, η UNICEF σχεδίασε και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα...