14/06/2021

Μπεμπούλα ταΐζει στα κρυφά σκυλάκι κάτω από το τραπέζι – Βίντεο

Και πόσοι από εμάς που μεγαλώσαμε έχοντας σκυλάκι από μικροί δεν χρησιμοποιήσαμε τον καλύτερό μας φίλο για να ξεφορτωθούμε το φαγητό μας που δεν μας άρεσε και να μην το μάθει η μαμά.
Έτσι κάνει και αυτή η υπέροχη μικρούλα, μαζί με το αγαπημένο της σκυλάκι, που κάθεται ήσυχο-ήσυχο κάτω από το τραπέζι.
Ο σκυλάκος έχει μάθει πως η μικρούλα Χέιζελ λατρεύει να μοιράζεται μαζί του τα πάντα-είτε της αρέσει το φαΐ είτε όχι-κι έτσι ο τετράποδος φίλος έχει συνηθίσει να κάθεται κάτω από το τραπέζι, μπας και ξεκλέψει καμιά μπουκίτσα.
Το τρυφερό βιντεάκι τράβηξε η 34χρονη μεσίτρια Τζεν Κολ από τη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών και δείχνει τη μικρούλα κορούλα της τη Χέιζελ να δίνει λίγο από το φαγητό της στον σκυλάκο του σπιτιού, τον Ρίο.
Η Χέιζελ είναι μόλις 18 μηνών, αλλά έχει ήδη μάθει τη χαρά που δίνει το να προσφέρεις στους άλλους.

Έχει μάθει επίσης-παρά το νεαρό της ηλικίας της-πως ο Ρίο είναι τρομερά λιχούδης και δεν πρόκειται να πει ποτέ όχι σε κάποιο μεζεδάκι, όσο άνοστο κι αν είναι αυτό.
Έτσι η Χέιζελ, συχνά-πυκνά ταΐζει τον Ρίο, όταν νομίζει πως δεν βλέπει η μαμά.
Και ο Ρίο, όπως καταλαβαίνεται, δεν κάνει ρούπι από τη μικρούλα.
Το βιντεάκι ανέβηκε στα social media, έγινε αμέσως viral και οι απανταχού χρήστες δεν μπόρεσαν να μην εκφράσουν τον θαυμασμό τους γι’ αυτή την υπέροχη φιλία που ξεκινά ανάμεσα σ’ αυτή την αξιολάτρευτη μπεμπούλα και το πανέμορφο σκυλάκι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.