15/06/2021

Μπλόγκερ κόλλησε άντρα σε ελικόπτερο με μονωτική ταινία

Οι αρχές της Μόσχας ανέφεραν ότι η πτήση παραβίαζε του κανονισμούς ασφαλείας κι έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή ενός ανθρώπου.
Οι αρχές μεταφορών της ρωσικής πρωτεύουσας ανακοίνωσαν την έναρξη μιας προκαταρκτικής έρευνας για ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από έναν πολύ δημοφιλή Ρώσο YouTuber, στο οποίο ένα ελικόπτερο πετάει με έναν άντρα να είναι δεμένος με μονωτική ταινία στο κάτω μέρος του αεροσκάφους.
Τον περασμένο Μάη, ο Ρώσος μπλόγκερ Μιχαήλ Λίτβιν δημοσίευσε στο κανάλι του στο YouTube οπτικό υλικό που παρουσιάζει έναν άντρα δεμένο με ταινία στην άτρακτο ενός ελικοπτέρου.
Οι συγκεκριμένες εικόνες έφτασαν μέχρι τους ερευνητές του παραρτήματος ασφάλειας μεταφορών της Μόσχας, που είναι τμήμα της ερευνητικής επιτροπής της Ρωσίας.

Σύμφωνα με την επιτροπή, ο πιλότος του ελικοπτέρου έδρασε έπειτα από οδηγίες του μπλόγκερ και πραγματοποίησε μια πτήση που δεν συνάδει με τους κανονισμούς ασφαλείας, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή ενός ανθρώπου.

Το αεροσκάφος έχει ήδη κατασχεθεί και η άδεια του συγκεκριμένου πιλότου έχει αφαιρεθεί.
Οι ερευνητές αναλύουν όλες τις συνθήκες υπό τις οποίες πραγματοποιήθηκε η βιντεοσκόπηση του κλιπ και βάση των συμπερασμάτων τους θα ληφθεί η απόφαση αναφορικά με την στάση και τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν, που ίσως οδηγήσουν στην απαγγελία κατηγοριών.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.