Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Αδελφές που δεν είχαν γνωρίσει ποτέ η μία την άλλη είχαν κάνει παρόμοια τατουάζ στο ίδιο σημείο

Μπορείς να χωρίσεις δυο αδέλφια αλλά δεν μπορείς να αποφύγεις τα παράξενα παράλληλα γεγονότα που ενδέχεται να συμβαίνουν και στα δύο στην πορεία της ζωής τους.
Η 27χρονη Βικτόρια Βούρχες μεγάλωσε γνωρίζοντας πως είναι υιοθετημένη και έχει ισπανικές ρίζες. Το 2019 έκανε ένα τεστ DNA για να δει την καταγωγή της και τα αποτελέσματα συντάραξαν τον κόσμο της.
Στις 18 Φεβρουαρίου σύμφωνα με τη «New York Post» έμαθε πως έχει μια αδερφή!
«Είδα την εικόνα της αδερφής μου, της Άλις, και έμοιαζε με μένα. Ήμουν σε φάση “αυτή είμαι εγώ;” Όλο αυτό ήταν πολύ περίεργο» είπε η 27χρονη που υιοθετήθηκε όταν ήταν μόλις 2 μηνών και νόμιζε πως δεν έχει κάποιον συγγενή εξ αίματος στον κόσμο.
Οι γονείς της τελικά της αποκάλυψαν πως γνώριζαν ότι είχε μια αδερφή και ότι ήταν ακόμα σε επαφή με τη βιολογική μητέρα.

Τελικά, η αδερφή της είναι 28 χρόνων, μένει στις Ηνωμένες Πολιτείες και σύμφωνα με τις πληροφορίες την έψαχνε για χρόνια.
Η 28χρονη Άλις Ράβε είπε πως η μαμά της τής είχε εξομολογηθεί όταν ήταν 9 ετών ότι είχε μια βιολογική αδερφή και από τότε προσπαθούσε να τη βρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Οι δύο αδελφές τελικά συνομίλησαν και μάλιστα εκτός από την εκπληκτική τους ομοιότητα είχαν και παρόμοια ενδιαφέροντα: και οι δύο αγαπούν τον Stephen King, το Halloween, την πεζοπορία, πωλούν πορτρέτα κατοικίδιων ζώων στο διαδίκτυο, έχουν γάτες και τατουάζ στον αστράγαλο με νυχτερίδες.
«Είναι τόσο περίεργο, συνέβησαν όλες αυτές οι περίεργες συμπτώσεις. Ζούμε πολύ παράλληλες ζωές, παρόλο που μας δόθηκαν πολύ διαφορετικές» λέει η Ράβε.
Οι δύο αδελφές σχεδιάζουν τώρα να συναντηθούν από κοντά στο Σικάγο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΓΕΙΑ

Τα βρέφη και τα παιδιά ηλικίας έως πέντε ετών παρουσίασαν μόνο «μέτριες» καθυστερήσεις στα αναπτυξιακά ορόσημα εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας Covid-19, σύμφωνα με...

ΔΙΕΘΝΗ

Αποκαθίσταται ύστερα από πέντε μήνες η επικοινωνία με το διαστημικό σκάφος Voyager 1, το πλέον απομακρυσμένο από τη Γη ανθρώπινο δημιούργημα, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Αναγνωρίζοντας τη σημασία των πράσινων δεξιοτήτων και της ενδυνάμωσης των παιδιών και των νέων, η UNICEF σχεδίασε και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

ΔΙΕΘΝΗ

Η Κίνα έθεσε σήμερα σε κόκκινο συναγερμό ένα μέρος του νότιου τμήματος της χώρας εξαιτίας φονικών καταρρακτωδών βροχοπτώσεων στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ, πρωτεύουσα της οποίας...