22/06/2021

Ένας μικροσκοπικός γητευτής των αλόγων

Μερικές φορές το μόνο που χρειαζόμαστε για να μας φτιάξει η διάθεση είναι ένα τρυφερό βίντεο με ένα μωρό ή ένα ζωάκι. Το παρακάτω βιντεάκι τα έχει και τα δυο.
Ένα αξιολάτρευτο μωρό και μερικά πανέμορφα άλογα έχουν αναπτύξει μια υπέροχη φιλία και το παρακάτω βίντεο το αποδεικνύει, με τις καρδιές των χρηστών που το παρακολούθησαν στα social media, απλά, να λιώνουν!
Όπως φαίνεται στο πανέμορφο κλιπάκι που έγινε viral, το μωρό χαιρετά τα αλογάκια με φιλιά και κάνει όσους παρακολούθησαν το βίντεο να αναστενάζουν από την ατελείωτη γλύκα.
Το μωράκι μπαίνει στον στάβλο και προχωρά προς το μέρος ενός αλόγου που βρίσκεται στο παχνί του, πίσω από μια κλειστή πόρτα.
Το παιδάκι χαϊδεύει τρυφερά το άλογο και του δίνει φιλιά. Στη συνέχεια το νήπιο περπατά και χαϊδεύει και φιλά ένα-ένα όλα τα αλογάκια του στάβλου.

Τα άλογα δείχνουν να απολαμβάνουν τα χάδια του μωρού και τεντώνουν τον λαιμό τους για να πλησιάσουν πιο κοντά στον μικρό άγγελο.

“Αυτό είναι αγάπη!” σχολίασε κάποιος για το πολύ όμορφο αυτό βιντεάκι με το μωράκι και το άλογο.
“Τόσο χαριτωμένο!” διαπίστωσε ένας άλλος.
“Ο γητευτής των αλόγων!” αναφέρει εντυπωσιασμένος ένας άλλος χρήστης, παραπέμποντας στην ομώνυμη ταινία.
“Αυτός είμαι εγώ, εάν έχω μείνει τελευταίος στους στάβλους τη νύχτα” λέει ένας άλλος. “Λέω στο άλογο μου πόσο όμορφο αγόρι είναι και μετά πηγαίνω και λέω τα ίδια και στα άλλα άλογα του στάβλου, σε περίπτωση που με άκουσαν.” συνεχίζει. “Και στο τέλος πηγαίνω και πάλι στο άλογό μου και του ψιθυρίζω ότι είναι ο πιο όμορφος απ’ όλους” καταλήγει.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.