Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Εταιρεία πληρώνει 1.000 δολάρια για να δεις τα Fast And Furious

Υπάρχουν λίγοι αξιόλογοι τρόποι να κερδίσετε χρήματα, και το να πληρωθείτε για να παρακολουθήσετε κάθε ταινία Fast & Furious ενώ κρατάτε σημειώσεις για ζημιές στα αυτοκίνητα, είναι σίγουρα ένας από αυτούς.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο μία εταιρεία δήλωσε πως σκοπεύει να πληρώσει κάποιον 1.000 δολάρια για να παρακολουθήσει κάθε ταινία του fraachise “Fast & Furious”, συμπεριλαμβανομένου του Fast X αυτού του μήνα, και να κρατάει σημειώσεις για όλες τις περιπτώσεις ζημιάς στα αυτοκίνητα, ενώ παράλληλα να επισημαίνει διάφορες λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα τους τύπους των εμπλεκόμενων αυτοκινήτων και τον συνολικό αριθμό αντίστοιχων περιστατικών σε κάθε μεμονωμένη ταινία.

Το FinanceBuzz δίνει 1.000 δολάρια σε αυτόν που θα δεχτεί “την πρόκληση”, δίνοντας του παράλληλα επιπλέον 100 δολάρια για αγορά σνακ και εισιτήρια κινηματογράφου.

 

Αυτά τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν από το FinanceBuzz, δηλαδή τον ιστότοπο χρηματοοικονομικών πληροφοριών πίσω από την προσπάθεια, ο οποίος θέλει να συγκεντρώσει ορισμένα στατιστικά στοιχεία ασφάλισης σχετικά με την “αλόγιστη οδήγηση” που συχνά απεικονίζεται στις ταινίες.

“Χρειαζόμαστε βοήθεια για την καταγραφή των ατυχημάτων στις ταινίες”, είπε η εταιρεία όταν ανακοίνωσε την ευκαιρία. Είμαστε επίσης περίεργοι αν ο αριθμός των καταστροφών σε αυτές τις ταινίες έχει αυξηθεί ή μειωθεί κατά τη διάρκεια της ιστορίας του franchise.

Στο άτομο που τελικά θα επιλεχθεί για αυτόν τον ρόλο, θα δοθούν επιπλέον 100 δολάρια που προορίζονται να καταβληθούν για ενοικίαση της ταινίας ή αγορά εισιτηρίων, καθώς και για τυχόν σνακ που μπορεί να χρειαστεί κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης.

Το FinanceBuzz δέχεται αιτήσεις μέχρι τις 19 Μαΐου, με τον νικητή να ανακοινώνεται στις 26 Μαΐου. Αν σε ενδιαφέρει, τότε ρίξε μια ματιά στο link της πηγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στον εντοπισμό και τη δέσμευση μεγάλης ποσότητας επικίνδυνων διαλυτών προχώρησαν οι τελωνειακοί ελεγκτές της ΑΑΔΕ σε Πάτρα και Εύζωνες. Εντοπίστηκαν περισσότερα από 250.000 κιλά, τα...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το ΥΠΑΑΤ στέκεται στο πλευρό των παραγωγών της Εύβοιας και τους στηρίζει για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τις διαδοχικές καταστροφές...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Εστιάζοντας αποκλειστικά στις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου (GHG), η έκθεση καλύπτει τον κύκλο ζωής του αυτοκινήτου, από την εξόρυξη και την κατεργασία πρώτων υλών...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό θα ικανοποιήσει τους εργαζόμενους, διότι λαμβάνει υπόψη όχι μόνο τον πληθωρισμό, αλλά και τα μεγέθη της ελληνικής οικονομίας,...