Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Δεν φαντάζεστε τι ξεχνούν οι επιβάτες μέσα στα οχήματα της Uber – Αυτή είναι η λίστα

Uber: Τηλέφωνα, κλειδιά και πορτοφόλια βρέθηκαν για άλλη μια φορά στην κορυφή της λίστας με τα πιο συχνά ξεχασμένα αντικείμενα.

Τι κάνει ένα εξάρτημα σκούπας ή μια καφέ χελώνα σε ένα ταξί; Περιμένουν να βρεθούν γιατί κάποιος επιβάτης απλώς τα… ξέχασε. Πέραν των συνηθισμένων απολεσθέντων που είναι ένα κινητό τηλέφωνο ή μια ταυτότητα, τα UberTaxi έχουν «φιλοξενήσει» μεγάλη γκάμα ξεχασμένων αντικειμένων, όπως καταγράφονται στον ετήσιο δείκτη Lost & Found, που δημοσίευσε η Uber.

Η Uber δημοσιεύει για έκτη φορά τους σχετικούς καταλόγους που καταγράφουν τα Lost & Found και παρουσιάζουν σημαντική ποικιλία ως προς το περιεχόμενό τους.

Τηλέφωνα, κλειδιά και πορτοφόλια βρέθηκαν για άλλη μια φορά στην κορυφή της λίστας με τα πιο συχνά ξεχασμένα αντικείμενα, αλλά οι επιβάτες δεν αφήνουν απλώς τα συνηθισμένα πίσω -καθώς νύφες και γαμπροί είναι ανάμεσα στους πιο ξεχασιάρηδες! Ξεχνούν από το νυφικό τους πέπλο με μαργαριτάρια, το σμόκιν του γαμπρού, μέχρι και τις βέρες!

Ενδεικτικά, ανάμεσα στα πιο παράξενα ξεχασμένα αντικείμενα, μπορεί κανείς να βρει 500 γραμμάρια χαβιάρι, εσώρουχα, κοτομπουκιές, μια αποκριάτικη στολή πίτσας, μενταγιόν του Βούδα, ένα προσθετικό μεταλλικό πόδι και μια καφέ… χελώνα.

Τα δέκα πιο συχνά ξεχασμένα αντικείμενα είναι τα εξής:

  1. Τηλέφωνο / κάμερα
  2. Πορτοφόλι
  3. Κλειδιά
  4. Σακίδιο πλάτης / τσαντάκι
  5. Ακουστικά / ηχείο
  6. Γυαλιά
  7. Ρούχα
  8. Καπνικά είδη
  9. Κοσμήματα
  10. Αστυνομική ταυτότητα

Οι χρήστες της Uber εμφανίζουν ασθενέστερη μνήμη το Σάββατο και την Κυριακή, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των οδηγών της Uber. Το Σαββατοκύριακο είναι πιο πιθανό να ξεχάσει κανείς κάτι στο πίσω κάθισμα, ενώ νωρίς το απόγευμα οι πιθανότητες αυξάνονται κατακόρυφα.

Σε περίπτωση που κάποιος ξεχάσει προσωπικό του αντικείμενο σε ένα UberTaxi θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός. Και αυτό γιατί η Uber έχει φροντίσει να απλοποιήσει όσο το δυνατόν την επανασύνδεση του… ξεχασιάρη με το αντικείμενο που άφησε στο ταξί.

Η διαδικασία είναι απλή. Ο χρήστης της Uber μπορεί να επικοινωνήσει με τον οδηγό του οχήματος, επιλέγοντας στην εφαρμογή του κινητού του: «Τα ταξίδια σας» και στη συνέχεια τη διαδρομή κατά την οποία ξέχασε το αντικείμενο. Κάνοντας κύλιση προς τα κάτω μπορεί να πατήσει «Εύρεση χαμένου αντικειμένου» και κατόπιν «Επικοινωνία με το πρόγραμμα οδήγησης για ένα χαμένο αντικείμενο». Ο ενδιαφερόμενος μπορεί, στη συνέχεια της οθόνης, να πληκτρολογήσει τον αριθμό τηλεφώνου στον οποίο θέλει να επικοινωνήσουμε μαζί του. Στη συνέχεια πατάει «Υποβολή». Εάν έχει χάσει το προσωπικό του τηλέφωνο, εισαγάγει τον αριθμό τηλεφώνου ενός φίλου του. Το τηλέφωνο θα χτυπήσει και θα συνδεθεί απευθείας με τον αριθμό κινητού του οδηγού. Εάν ο οδηγός παραλάβει και επιβεβαιώσει ότι το αντικείμενο βρέθηκε, κανονίζεται μια συνάντηση σε τόπο και χρόνο που εξυπηρετεί τον αυτοκινητιστή και τον επιβάτη, για την επιστροφή του απολεσθέντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Για τον “πολιορκητικό κριό” της MG, το οικονομικό και καθόλα αξιόλογο SUV που ακούει στο όνομα ZS, η πολυφωνία των εκδόσεων μακροσκοπικά, απλά αποτελεί...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου και φέτος, με το καθιερωμένο διορθόδοξο συλλείτουργο την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...