Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Forbes: Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο για το 2021 – Ποιοι είναι οι Έλληνες

Τη λίστα με τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου για το 2021, μέσα στους οποίους περιλαμβάνονται και τρεις Έλληνες, δημοσίευσε σήμερα Τρίτη (6/4) το Forbes.

Πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο παραμένει για τέταρτη χρονιά ο Τζεφ Μπέζος, επικεφαλής της Amazon, με περιουσία 177 δισ. δολαρίων, αριθμός που αυξήθηκε κατά 64 δισ. ευρώ.

Τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει ο Έλον Μασκ, ιδιοκτήτης της της Tesla με την περιουσία του να ανέρχεται στα 151 δισ. ευρώ, παρουσιάζοντας άλμα 126,4 δισ. δολαρίων σε ένα μόλις χρόνο.

Στην τρίτη θέση παραμένει ο Μπερνάρντ Αρνό της LVMH, με περιουσία 150 δισ. ευρώ από 76 δισ. ευρώ το 2020.

Από εκεί και πέρα στη λίστα του Forbes με το Top 10 περιλαμβάνονται και οι:

Μπιλ Γκέιτς, της Microsoft με 124 δισ. δολάρια

Μαρκ Ζούγκερμπεργκ, του Facebook με 97 δισ. δολάρια

Γουόρεν Μπάφετ της Berkshire Hathaway, με 96 δισ. δολάρια

Λάρι Έλισον της Oracle με 93 δισ. δολάρια

Λάρι Πέιτζ της Google με 91,5 δισ. δολάρια

Σεργκέι Μπριν της Google με 89 δισ. δολάρια

Μουκές Αμπάνι των Reliance Industries με 84,5 δισ. δολάρια.

Ποιοι Έλληνες βρίσκονται στη λίστα του Forbes 

Στη λίστα περιλαμβάνεται ως ο μοναδικός Έλληνας δισεκατομμυριούχος ο Βαρδής Βαρδινογιάννης της Motor Oil στη θέση 2.141, με συνολική περιουσία 1,4 δισ. δολαρίων.

Από εκεί και πέρα  περιλαμβάνονται ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, αλλά κατατάσσεται στη Ρωσία με περιουσία 1,7 δισ. δολαρίων στη θέση 1.833, ο Φίλιππος Νιάρχος στη θέση 1.111, ο οποίος διαθέτει περιουσία 2,8 δισ. δολαρίων και κατατάσσεται στους δισεκατομμυριούχους της Γαλλίας.

Στους δισεκατομμυριουχους της Ελβετίας περιλαμβάνεται και ο Αριστοτέλης Μυστακίδης, ο οποίος βρίσκεται στη θέση 1.362 της λίστας με περιουσία 2,3 δισ. δολαρίων.

Δείτε όλη τη λίστα εδώ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Για τον “πολιορκητικό κριό” της MG, το οικονομικό και καθόλα αξιόλογο SUV που ακούει στο όνομα ZS, η πολυφωνία των εκδόσεων μακροσκοπικά, απλά αποτελεί...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου και φέτος, με το καθιερωμένο διορθόδοξο συλλείτουργο την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...