ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μαύρο Ρόδο: Το τσίπουρο που έχει τη δική του θέση στην ψυχή μας

 Το « Μαύρο Ρόδο », είναι μονοποικιλιακό τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο , που παράγεται αποκλειστικά από 100% απόσταξη στεμφύλων της ποικιλίας Μοσχάτο Μαύρο Τυρνάβου 

Η περιοχή του Τυρνάβου στη Θεσσαλία είναι γνωστή για τη συγκεκριμένη ποικιλία σταφυλιού η οποία , ως γνωστόν , από το 1989 είναι χαρακτηρισμένη με Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη . 

Κάθε Νοέμβριο η οικογένεια Στουπάκη ταξιδεύει στον Τύρναβο για την απόσταξη του εξαιρετικού τσίπουρου « Μαύρο Ρόδο ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εποικοδομητική χαρακτήρισαν τη συνάντηση που είχαν στην Άγκυρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς έστειλαν το μήνυμα...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο σε χρωματισμό Frozen Pure Grey ήταν το 6.000.000ό αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε από την κοινοπραξία BMW Brilliance Automotive (BBA). Χρειάστηκαν μόλις...

ΕΛΛΑΔΑ

Τα Υπουργεία Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανακοινώνουν σήμερα, Δευτέρα 13 Μαΐου την έναρξη της αποστολής των πρώτων ενημερωτικών SMS στις δικαιούχος του Εθνικού Προγράμματος...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Το γεγονός ότι μπορούμε αυτή τη στιγμή να συνομιλούμε με μία χώρα η οποία με την οποία διαχρονικά αντιμετωπίζουμε διάφορα προβλήματα, ζητήματα, εντάσεις πολλές...

Copyright © 2020 Editorial.gr

Exit mobile version