Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μαύρο Ρόδο: Το τσίπουρο που έχει τη δική του θέση στην ψυχή μας

 Το « Μαύρο Ρόδο », είναι μονοποικιλιακό τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο , που παράγεται αποκλειστικά από 100% απόσταξη στεμφύλων της ποικιλίας Μοσχάτο Μαύρο Τυρνάβου 

Η περιοχή του Τυρνάβου στη Θεσσαλία είναι γνωστή για τη συγκεκριμένη ποικιλία σταφυλιού η οποία , ως γνωστόν , από το 1989 είναι χαρακτηρισμένη με Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη . 

Κάθε Νοέμβριο η οικογένεια Στουπάκη ταξιδεύει στον Τύρναβο για την απόσταξη του εξαιρετικού τσίπουρου « Μαύρο Ρόδο ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης. Την αναγέννηση του ΕΣΥ έθεσε ως προτεραιότητα ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Σεργκέι Μινγκαζόφ, δημοσιογράφος που εργάζεται για τη ρωσική έκδοση του Forbes, συνελήφθη ως ύποπτος για διάδοση ψευδών ειδήσεων σχετικά με τον ρωσικό στρατό,...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...