Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Κούρεμα» δανείου ύψους 83% σε δανειολήπτη με εργασιακή αστάθεια

Νέα διαγραφή τραπεζικής οφειλής ποσοστού 83% πέτυχε η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ για λογαριασμό δανειολήπτη καταναλωτικού δανείου συνολικού ύψους 14.650 ευρώ.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση, η υπόθεση αφορά καταναλωτή με εργασιακή αστάθεια, αποτέλεσμα της οποίας υπήρξε ο υπερδιπλασιασμός του καταναλωτικού του δανείου.

Δυστυχώς, παρά την αποδεδειγμένη αδυναμία του οφειλέτη να εξυπηρετήσει το δάνειό του αλλά και τις μικρές καταβολές που πραγματοποιούσε, το πιστωτικό ίδρυμα δεν δεχόταν να προχωρήσει σε κάποια ευνοϊκή ρύθμιση για την εξυπηρέτηση του χρέους.

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, κατόπιν διαπραγματεύσεων με το πιστωτικό ίδρυμα και το fund που είχε μεταβιβαστεί το δάνειο, κατάφερε τη διαγραφή ποσού ύψους 12.150 ευρώ και την αποπληρωμή του δανείου με την καταβολή 2.500 ευρώ.

H ΕΕΚΕ υπενθυμίζει ότι παρέχει από το 2010 στους καταναλωτές υποστήριξη και συμβουλευτική για την εξωδικαστική ρύθμιση των οφειλών τους προς τα πιστωτικά ιδρύματα.

Καλούνται οι καταναλωτές που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα στη ρύθμιση των οφειλών τους, να επικοινωνούν με την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της μάρκας θα βρίσκονται όλα τα νέα μοντέλα BMW του 2024, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να τα γνωρίσουν από...

ΥΓΕΙΑ

Η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας καλεί τους πολίτες, και ιδιαίτερα τα άτομα που ανήκουν στις ευάλωτες και ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας-Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», σε συνεργασία με τον Όμιλο ΟΑΣΑ, της ΣΤΑ.ΣY. ΑΕ,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Χρησιμοποιώντας το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό SUV Ford Explorer, η γνωστή εξερευνήτρια Λέξι Άλφορντ κατέκτησε με κάθε επισημότητα το ρεκόρ του πρώτου ανθρώπου που έκανε...