01/12/2021

Γιώργος Λιανός: Άστραψε και βρόντηξε ο παρουσιαστής – «Είναι προσωπικό δεδομένο»

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει στον Sfera 102,2 άστραψε και βρόντηξε με αφορμή τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να νοσεί από κορονοϊό.

Ο Γιώργος Λιανός τόνισε: «χθες κάποιοι πήραν την πρωτοβουλία για θέμα το οποίο είναι ιατρικό και επομένως είναι προσωπικό δεδομένο. Τελεία. Δηλαδή αυτό μου εξήγησαν τουλάχιστον και κάποιοι νομικοί με τους οποίους έχω σχέση. Πήραν την πρωτοβουλία να με βγάλουν ότι έχω κορονοϊό. Χωρίς αυτή τη στιγμή να λέω ότι δεν έχω αλλά και χωρίς να λέω ότι έχω. Γιατί είναι δικαίωμα μου, είναι προσωπικό μου δεδομένο».

Και τόνισε ο παρουσιαστής: «Από τη στιγμή που ακούτε έναν άνθρωπο αυτή τη στιγμή στο μικρόφωνο να περνάει καλά και να κάνει χαβαλέ με τους φίλους του, σημαίνει ότι και να έχω είμαι καλά για να βγαίνω και να κάνω τη δουλειά μου. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν βγαίνω να δώσω μια απάντηση σε φίλους δημοσιογράφους που μου στέλνουν μηνύματα. Παιδιά, μην ασχολείστε με αυτό. Πραγματικά δεν αξίζει από τη στιγμή που με βλέπετε και μιλάω»!