Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ξέφυγε η κατάσταση στο GNTM: Παίκτες ξύπνησαν γυμvοί στο ίδιο κρεβάτι

Όσο πάει η κατάσταση στο ριάλιτι μόδας του STAR ξεφεύγει ολοένα και πιο πολύ…

Στα επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας του GNTM, ο Θάνος έφερνε στο προσκήνιο τη σχέση της Όλγας με τον Στυλιανό, για τους οποίους όλοι έχουν καταλάβει ότι υπάρχει σπίθα ανάμεσα τους.

Όμως, ο Θάνος εξήγησε αργότερα στην κάμερα πως δεν είναι μόνο αυτοί που ερωτοτροπούν στο σπίτι του ριάλιτι. Όλοι κάνουν πράγματα με όλους, είχε πει, χρησιμοποιώντας μία διόλου κατάλληλη λέξη.

Το ίδιο έκανε και κατά την παρουσία του στο «Breakfast@Star» το πρωί της Τετάρτης, μετά την αποχώρηση του από το GNTM. Ο Θάνος εξήγησε ξανά πως η αναφορά του δεν ήταν μόνο για την Όλγα και τον Στυλιανό και μάλιστα όταν οι δύο παρουσιαστές τον πίεσαν να μιλήσει για άλλα ζευγάρια, απέφυγε να απαντήσει.

Στη συζήτηση που προηγήθηκε πάντως, η Κυβέλη αναφέρθηκε αρκετά, καθώς ο Θάνος είχε μαζί της αντιπαράθεση λίγο πριν αποχωρήσει και την κατηγόρησε πως δημιουργεί επίτηδες εντάσεις για το σόου.

Εκτός από τις εντάσεις, η Κυβέλη, που είναι ένα από τα 2-3 φαβορί, έχει προκαλέσει συζήτηση και για τη σχέση της με τον Ντίνο στο GNTM. Στο χθεσινό επεισόδιο, η κάμερα τους πέτυχε να ξυπνάνε στο ίδιο κρεβάτι χωρίς ρούχα, βάζοντας η παραγωγή θολούρα στα επίμαχα.

«Εγώ στο δωμάτιο ήμουν με τον Ντίνο, το διαλέξαμε μαζί γιατί θα έπρεπε να μείνουμε χωρισμένοι σε ζευγάρια», είπε αργότερα η Κυβέλη στην κάμερα και φαινόταν να νιώθει άβολα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Για τον “πολιορκητικό κριό” της MG, το οικονομικό και καθόλα αξιόλογο SUV που ακούει στο όνομα ZS, η πολυφωνία των εκδόσεων μακροσκοπικά, απλά αποτελεί...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου και φέτος, με το καθιερωμένο διορθόδοξο συλλείτουργο την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...

ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό τραυματισμού ανηλίκου -έπειτα από προσπάθεια πυροδότησης βεγγαλικών που είχε στην κατοχή του σε περιοχή της Αττικής- «Το Χαμόγελο...