01/12/2021

Πικραμένη η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τους γονείς της: «Θα έπρεπε να βρίσκονται στην φυλακή»

Στιγμές απόλυτης ελευθερίας βιώνει πλέον η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, καθώς μετά από χρόνια έχει αποδεσμευτεί από το πολυετές νομικό καθεστώς «κηδεμονίας» του πατέρα της. Με ανάρτησή της στα social media, η 39χρονη τραγουδίστρια εξέφρασε για ακόμη μια φορά την ευγνωμοσύνη της σε όσους την στήριξαν.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram μοιράστηκε με τους fans πόσο όμορφα αισθάνεται τώρα που μπορεί πλέον σαν κανονική γυναίκα να οδηγεί αυτοκίνητο, να σηκώνει χρήματα από ATM και να… αγοράζει κεριά. Ξεκαθαρίζει επίσης ότι δεν θέλει να την βλέπει ο κόσμος ως θύμα και ότι ο στόχος της είναι να γίνει υπερασπίστρια των ατόμων με πραγματικές αναπηρίες και ασθένειες.

«Πραγματικά, “τα σπάτε”! Για πολύ καιρό έπνιγαν τη φωνή μου και με απειλούσαν, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πω τίποτα. Χάρη σ’ εσάς που είχατε κάποια επίγνωση για το τι συνέβαινε και μεταφέρατε αυτήν την πληροφορία, απέκτησε και ο κόσμος κάποια επίγνωση. Πραγματικά πιστεύω ότι υπό μία έννοια μου σώσατε τη ζωή. Εκατό τοις εκατό», λέει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Αν και η ανάρτηση της 39χρονης τραγουδίστριας επικεντρώνεται στα «θετικά» της νέας της ζωής, η λεζάντα στο βίντεο δείχνει μια πικρία για όσα πέρασε τα τελευταία 13 χρόνια υπό το καθεστώς «κηδεμονίας». Στο κείμενό της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κάνει λόγο κάνει λόγο για ταπεινωτικές εμπειρίες και άλλα άσχημα πράγματα που βίωσε το διάστημα της κηδεμονίας της, για τα οποία οι γονείς της και άλλα άτομα «θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή».