Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

«Η Μέγκαν Μαρκλ θα καταστρέψει τον Χάρι και μετά θα τον παρατήσει»: Ποιος έκανε την απίστευτη δήλωση

Οι σχέσεις της Μέγκαν Μαρκλ με τον πατέρα αλλά και τον ετεροθαλή αδερφό της δεν ήταν ποτέ καλές και ειδικά τώρα που έγινε Δούκισσα και οι δύο προσπαθούν με κάθε τρόπο να την υπονομεύσουν ρίχνοντας ασταμάτητα τα βέλη τους προς το μέρος της.

Το γεγονός ότι ο Τόμας Μαρκλ Τζούνιορ, ο οποίος πρόσφατα μπήκε στο σπίτι του Big Brother Australia VIP, μαρτυρά πως το θέμα συζήτησης θα είναι αποκλειστικά η αδερφή του.

Στο promo της εκπομπής που κυκλοφόρησε λοιπόν, με το ριάλιτι να κάνει πρεμιέρα στην αυστραλιανή τηλεόραση τον Νοέμβριο, ο ίδιος ακούγεται να μιλάει για τον προηγούμενο γάμο της ετεροθαλούς αδερφής του και για την ίδια μοίρα που θα έχει ο νέος της σύζυγος, πρίγκιπας Χάρι.

Ειδικότερα, ο Μαρκλ λέει: «Ο τύπος που ήταν παντρεμένη την πρώτη φορά, τον κατέστρεψε και μέτα τον παράτησε. Αυτό ήταν ανελέητο, ψυχρό. Ο Χάρι είναι ο επόμενος».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος αναφέρεται στη δούκισσα του Sussex, δηλώνοντας τα χειρότερα για την αδερφή του. Λίγο καιρό νωρίτερα, μάλιστα, την είχε αποκαλέσει ρηχή, γεγονός που έδειξε πως η σχέση τους δεν είναι καθόλου καλή. Αν πράγματι υφίσταται σχέση, αφού στη συνέντευξη με την Oprah Winfrey, η Μέγκαν Μαρκλ είχε εξομολογηθεί πως έχει χρόνια να μιλήσει και με τα δύο ετεροθαλή αδέρφια της, συνεπώς είναι παράξενο να μιλούν για εκείνη όταν στην πραγματικότητα δεν τη γνωρίζουν.

Σημειώνεται ότι ο Μαρκλ αποκαλούσε την αδερφή του “μία ξιπασμένη γυναίκα που θα γελοιοποιήσει και τον ίδιο τον Χάρι αλλά και ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια”, ενώ είχε προσθέσει πως όσο περνάει ο καιρός, θα γίνει ξεκάθαρο πως ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έκανε κανείς στην ιστορία των βασιλικών γάμων, καταλήγοντας πως η Μέγκαν δεν ήταν η σωστή γυναίκα για τον πρίγκιπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Το 2002, το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών, μαζί με μια ομάδα ευρωπαϊκών οργανώσεων πολιτών, συνέταξε τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Δικαιωμάτων των Ασθενών, ο οποίος έχει μεταφραστεί...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται σε πανελλαδική κλίμακα οι εξορμήσεις από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με διενέργεια δωρεάν rapid test για όλους τους...

LIFESTYLE

Την Κατερίνα Στανίση υποδέχθηκε η Έλενα Παπαβασιλείου, τη νύχτα της Τετάρτης, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή EQ που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Action...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ερωτηθείς εάν θα άλλαζε κάτι στην προσέγγισή του για τον δεύτερο προημιτελικό, ο Πεπ Γκουαρδιόλα σχολίασε: «Θα προτιμούσα να νικήσω. Συγχαρητήρια στην Ρεάλ Μαδρίτης...