18/10/2021

Σκορδά: Όταν ερχόταν ο Φιλιππίδης στις συνεντεύξεις και έλεγε πως είναι ο καλύτερος, χειροκροτούσαμε

Το Πρωινό πρόβαλε αποσπάσματα από μια συνέντευξη που είχε δώσει ο Πέτρος Φιλιππίδης πριν πέντε χρόνια στην οποία εξέφραζε την δυσπιστία του προς τις ταξιθέτριες και είχε αναφέρει ότι «Ένας καλλιτέχνης δεν οφείλει να είναι ο πιο καλός άνθρωπος» και σχολίασαν τις δηλώσεις του.

Και με αφορμή αυτές τις δηλώσεις του ηθοποιού, η Φαίη Σκορδά δεν δίστασε να πει: «και εμείς όταν ερχόταν ο Φιλιππίδης στις συνεντεύξεις και έλεγε πως είναι ο καλύτερος χειροκροτούσαμε». Δεν λέγαμε, «καλά δεν χρειάζεται και μια μετριοφροσύνη;». Γενικά σε όλες του τις συνεντεύξεις σε παρέσυρε και επειδή ήταν εκεί ψηλά όλοι ακολουθούσαμε το δικό του τέμπο και τον δικό του ρυθμό».

Ο δε Γιώργος Λιάγκας υπογράμμισε: «Δεν ακολουθούσαμε όλοι. Εγώ κάνω με όλους συνεντεύξεις και τους αντιμετωπίζω όλους ίσα. Αυτή είναι η δουλειά του δημοσιογράφου και λέω τη γνώμη μου. Σαν ηθοποιός ότι είναι σπουδαίος, είναι σπουδαίος»!

Και πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά: «εκείνη την ώρα δεν το πας κακοπροαίρετα αλλά ακολουθείς ένα τέμπο που σου δίνει ο άλλος… Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική γιατί και ο κόσμος που τον παρακολουθούσε και τον αγαπούσε και εμείς που τον φιλοξενούσαμε, μιλούσαμε και υπήρχε μια σχέση… Τότε δεν αντέδρασες δεν σου φάνηκαν περίεργα. Άρα και εμείς είμαστε κομμάτι αυτού του συνόλου και τώρα εκ των υστέρων τι να κρίνεις; Απλώς περιμένεις την απόφαση του δικαστηρίου».