20/10/2021

Η εμπλοκή με την παρουσίαση του Εκατομμυριούχου από τον Αρναούτογλου και η δυσαρέσκειά του!

Παρά το γεγονός ότι θεωρούταν μέχρι πρότινος σίγουρη η παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος” από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μάλλον θα πρέπει να γίνουν κάποιες… αναθεωρήσεις!

Σύμφωνα με την εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, τις τελευταίες μέρες έχει παρουσιαστεί μία εμπλοκή στο όλο θέμα σε ό,τι αφορά τον γνωστό παρουσιαστή καθώς το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε να επαναφέρει άμεσα στο πρόγραμμά του το γνωστό τηλεπαιχνίδι.

Μέχρι πρότινος ήταν σχεδόν σίγουρο ότι ο Εκατομμυριούχος θα συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 από την επόμενη σεζόν μιας και προτεραιότητα του σταθμού είναι το τάλεντ σόου Ελλάδα έχεις ταλέντο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ίδιος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι αυτός που ξεκίνησε τις διαδικασίες στον Ant1 προκειμένου να προβληθεί ξανά το γνωστό τηλεπαιχνίδι. Ωστόσο η έλευση των Ράδιο Αρβύλα φαίνεται πως αλλάζει όλο τον προγραμματισμό του καναλιού.

Έτσι, δεν αποκλείεται να δούμε στους δέκτες μας το παιχνίδι στο τέλος Νοεμβρίου στην prime time ζώνη του σταθμού το Σαββατοκύριακο και μάλιστα προγραμματίζεται να είναι προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα.

Όσο για την αντίδραση του Γρηγόρη μετά από όλα τα παραπάνω, εφόσον ο ΑΝΤ1 προχωρήσει στην άμεση προβολή του Εκατομμυριούχου τον ερχόμενο Νοέμβριο, ο παρουσιαστής δεν θα μπορεί να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο καθώς θα βρίσκεται παράλληλα στο Ελλάδα έχεις ταλέντο!

Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρθηκε επίσης πως την ίδια στιγμή, ο ALPHA φαίνεται πως έχει πάρει τα δικαιώματα της ψυχαγωγικής εκπομπής «Πλάκα Κάνεις» που προβαλλόταν παλαιότερα από τον Ant1, με το κανάλι της Κάντζας να ψάχνει παρουσιαστή.