25/10/2021

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Απολαμβάνει τις ομορφιές της Ελβετίας από τα 3.000 μέτρα – Δείτε το βίντεο που κάνει παραπέντε

Παραπέντε στην Ελβετία έκανε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και φυσικά, έσπευσε να μοιραστεί στιγμιότυπα με το κοινό της στο Instagram.

«Καλημέραααα! Από τα 3.000 μέτρα, περιμένοντας να πέσει ο αέρας», γράφει στο story που ανάρτησε η γνωστή τραγουδίστρια, χαιρετώντας τους διαδικτυακούς της φίλους μπροστά στο λευκό τοπίο.

Επιπλέον, ανάρτησε μία φωτογραφία, πάνω στην γέφυρα που ενώνει τις δύο κορυφές των βουνών. Με ενθουσιασμό περιγράφει την εμπειρία της στην λεζάντα. Όπως αναφέρει, ο Οκτώβριος είναι για εκείνη ο μήνας της αδρεναλίνης.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Πάνω απ τα σύννεφα ,στα 3.000 μέτρα . Περιμένοντας να πέσει ο αέρας , να πάρουμε μια τεράστια ανάσα και να βρεθούμε με « παραπέντε»στον απέραντο ουρανό ( η γέφυρα που ενώνει τις δυο κορφές είναι με συρματόσχοινο στο κενό ) #clacier3000 #crazyfriends #parapente #adrenaline #switzerland. Ο Οκτώβριος (μου)είναι ο μήνας της αδρεναλίνης του ύψους . Μετά αδρεναλίνη εδάφους- εδάφους :στο Christmas theater 4-5 Νοεμβρίου … με τον αγαπημένο μου @mhatzigiannis. Σας αγαπώ !!».

Δείτε τις δημοσιεύσεις: