Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Απόστολος Γκλέτσος: Πέφτει σε τοίχο όποιος με εμπλέκει με ναρκωτικά – Θα δούμε ποιος θα «καεί»

Ο Απόστολος Γκλέτσος ξέσπασε σε τηλεοπτική του συνέντευξη για το θέμα του κυκλώματος ναρκωτικών στη Στυλίδα. «Είναι στημένη υπόθεση», ανάφερε μεταξύ άλλων.

Κατηγορηματικά διαψεύδει την οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση των ναρκωτικών στην πόλη της Στυλίδας, της οποίας διετέλεσε δήμαρχος, ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Love It» με την Ιωάννα Μαλέσκου, ξεκαθάρισε πως η υπόθεση είναι στημένη και κάποιοι προσπαθούν να τον εμπλέξουν σε αυτή λόγω της πολιτικής του δραστηριότητας.

Σε ερώτηση για το αν έχει σχέση με την υπόθεση, απάντησε γελώντας «ούτε μια στο τρισεκατομμύριο» ενώ ανέφερε «να δούμε ποιος θα καεί στο τέλος». Ο Απόστολος Γκλέτσος ανέφερε πως η πολιτική του δράση «ενόχλησε κάποιους» και τόνισε πως η εμπλοκή του είναι στημένη λόγω του παρελθόντος του στην τοπική αυτοδιοίκηση.

«Έχω εχθρούς που είναι καταγεγραμμένοι στις αρχές διότι έχουν συμβεί πολλά γεγονότα στη ζωή μου. Έχω δεχθεί απειλές, πιέσεις και σοβαρά πράγματα. Έχω σταματήσει και έχω κάνει πίσω γιατί φοβήθηκα για τη ζωή μου», σχολίασε.

«Είμαι ένας διαφανής άνθρωπος, χωρίς σκοτεινή πλευρά. Περίμεναν ότι θα αντιδράσω, θα δείρω κάποιον για να με έχουν στο χέρι. Αλλά θα καταλάβουν όλοι πόσο ανόητοι είναι», πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Απόστολος Γκλέτσος παραδέχθηκε ότι έχει φιλική σχέση με τον 47χρονο λιμενικό που έχει συλληφθεί, αναφέροντας ότι η σύζυγός του ήταν δυο φορές υποψήφια στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του στη Στυλίδα. Παράλληλα, ανέφερε πως τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει είναι τόσο σοβαρά που σε περίπτωση χρήσης ναρκωτικών θα κόστιζαν τη ζωή του. «Πάσχω από μόνιμη κολπική μαρμαρυγή, εάν χρησιμοποιήσω τώρα κοκαΐνη θα πεθάνω», υπογράμμισε.

Τέλος, ξεκαθάρισε πως όποιος προσπαθεί να τον εμπλέξει στην υπόθεση αυτή, πέφτει σε τοίχο και πως σύντομα θα αποκαλυφθεί η αλήθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου και φέτος, με το καθιερωμένο διορθόδοξο συλλείτουργο την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας επίσημου φορέα του της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Joint Research Centre (JRC), που δημοσιεύθηκε από το Publications Office of the...