Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ο πόλεμος των Brangelina: Η νέα μήνυση και οι βαριές κατηγορίες (photos)

Δύο νέες εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη των Brangelina.

Κράμερ εναντίον Κράμερ θυμίζει η δικαστική διαμάχη του Brad Pitt με την Angelina Jolie οι οποίοι συμπλήρωσαν αισίως πέντε χρόνια από την ημέρα που η 45χρονη σήμερα ηθοποιός έκανε αίτηση διαζυγίου.

Σύμφωνα με την Page Six, αυτή τη στιγμή η Angelina κινείται σε δύο μέτωπα εναντίον του Pitt με τους δικηγόρους της να προσπαθούν να προσβάλλουν την απόφαση για την κοινή κηδεμονία από τη μια και να προσπαθούν να πουλήσουν το κτήμα στη Γαλλία από την άλλη.

Το χρονικό του διαζυγίου
Ήταν 20 Σεπτεμβρίου 2016, όταν η Angelina Jolie αποφάσισε να προβεί σε αίτηση διαζυγίου εξαιτίας αγεφύρωτων διαφορών και για να διαφυλάξει την ασφάλεια της οικογένειάς της.

Έτσι, ολοκληρώθηκε ο γάμος του ζευγαριού που έλαβε χώρα στις 23 Αυγούστου 2014 και μιας σχέσης εννιά ετών.

Το τυπικό κομμάτι του χωρισμού τους, το να θεωρούνται signles απένταντι στον νόμο ήρθε το 2019, όπου σύμφωνα με τα έγγραφα που δημοσίευσε το The Blast, το πάλαι ποτέ ζευγάρι ήταν τυπικό χωρισμένο, ενώ εκκρεμούσαν ακόμα θέματα όπως το μοίρασμα της κοινής τους περιουσίας και η κηδεμονία των έξι παιδιών τους.

Για την ιστορία, η 45χρονη Jolie και ο 57χρονος Pitt έχουν έξι παιδιά, τρία υιοθετημένα και τρία βιολογικά: τον 20χρονο Maddox, τον 17χρονο Pax, την 16χρονη Zahara, την 15 Shiloh και τα 13χρονα δίδυμα Vivienne και Knox.

Η νέα διαμάχη:
Μπορεί ο Pitt να κέρδισε πρόσφατα τη δίκη για την κοινή επιμέλεια των ανηλίκων σήμερα παιδιών του ζευγαριού, όμως η Jolie πέρασε στην αντεπίθεση με σκοπό να ανατρέψει την απόφαση αυτή.

Σύμφωνα με την Page Six, οι δικηγόροι της Jolie προσπαθούν να προσβάλλουν την απόφαση για την κοινή κηδεμονία και με βάσει τα έγγραφα που ήρθαν στο φως, η Angelina κατηγορεί τον Brad Pitt, πως εκμεταλλεύεται τη φήμη του:

«Αυτού του είδους το παιχνίδι, μια τελευταία προσπάθεια από διασημότητες που αναζητούν ειδική μεταχείριση, δεν είναι αυτό για το οποίο προορίζονται οι περιορισμένοι πόροι επανεξέτασης αυτού του Δικαστηρίου.

«Δεν υπάρχει τίποτα να δείτε ή να αναθεωρήσετε εδώ. Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα που να πληροί τα αυστηρά πρότυπα αυτού του Δικαστηρίου για επανεξέταση ή αξία επανεξέτασης», τονίζει η Jolie μέσα των δικηγόρων της.

Σύμφωνα με την εξέλιξη του Ιουνίου 2021, ο 57χρονος Pitt απολαμβάνει την κοινή κηδεμονία των παιδιών του που παραμένουν ανήλικα ενώ η Jolie έχει ορκιστεί να πολεμήσει την απόφαση αυτή.

Η Jolie είχε υποστηρίξει πως τρία από τα παιδιά της ήθελαν να καταθέσουν εναντίον του Pitt αλλά ο δικαστής John Ouderkirk είχε απορρίψει το αίτημα αυτό. Ο εν λόγω δικαστής είχε παντρέψει τους Brangelina στη Γαλλία το 2014 και οι δικηγόροι της Jolie κατάφεραν να πετάξουν τελικά τον δικαστής εκτός της υπόθεσης.

Ο Pitt προσπάθησε να προσβάλλει την απόφαση αυτή αλλά δεν τα κατάφερε μιας και η συνεργασία του με τον δικαστή σε άλλη υπόθεση, τον έθεσε οριστικά εκτός κηδεμονίας.

Το κτήμα στη Γαλλία
Καθόλου βελούδινο δεν είναι και ένα ακόμα σημείο της διαμάχης των Jolie – Pitt.Πρόκειται για τις κινήσεις που φέρεται να έκανε η Jolie μυστικά για να πουλήσει το 50% του κτήματος που έχει μαζί με τον Pitt, στη Γαλλία, το περίφημο, Château Miraval.

Ο δικηγόρος του Pitt, Theodore J. Boutrous Jr. εξήγησε στην Page Six πως η Jolie προσπάθησε ύπουλα να πουλήσει το κομμάτι του κτήματος με τα κρασιά που ανήκουν στο διάσημο ζευγάρι από κοινού, κτήμα το οποίο φιλοξένησε τον γάμο των Brangelina και το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο αγκάθι για τους δύο πρώην μετά την κηδεμονία των παιδιών τους.

Το κτήμα αυτό έχει αξία 140 εκατομμυρίων ευρώ και ανήκει κατά ποσοστό 50% στις δύο εταιρίες των δύο ηθοποιών. Tι ακριβώς συμβαίνει με το κτήμα αυτό. Διάβασε παρακάτω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας επίσημου φορέα του της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Joint Research Centre (JRC), που δημοσιεύθηκε από το Publications Office of the...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της μάρκας θα βρίσκονται όλα τα νέα μοντέλα BMW του 2024, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να τα γνωρίσουν από...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...