Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Το Σεσουάρ για Δολοφόνους επιστρέφει εννέα χρόνια μετά τον τελευταίο «φόνο»

Το Σεσουάρ για Δολοφόνους, το μακροβιότερο έργο στην Ελλάδα επιστρέφει ξανά στο θεατρικό σανίδι!

Το Σεσουάρ για Δολοφόνους υπήρξε ένα από τα πιο αγαπημένα και μακροβιότερα θεατρικά έργα στην Ελλάδα. Η πανέξυπνη κωμωδία των Mπρους Τζόρνταν και Μέριλιν Έιμπραμς έκανε πρεμιέρα πρώτη φορά στη χώρα μας τον… περασμένο αιώνα (1999) και συνέχισε ακάθεκτη για 13 συνεχόμενα χρόνια μέχρι το 2012.

Το Σεσουάρ για Δολοφόνους υπήρξε ένα από τα πιο αγαπημένα και μακροβιότερα θεατρικά έργα στην Ελλάδα. Η πανέξυπνη κωμωδία των Mπρους Τζόρνταν και Μέριλιν Έιμπραμς έκανε πρεμιέρα πρώτη φορά στη χώρα μας τον… περασμένο αιώνα (1999) και συνέχισε ακάθεκτη για 13 συνεχόμενα χρόνια μέχρι το 2012.

Φέτος, εννέα χρόνια μετά τον τελευταίο φόνο στο κομμωτήριο του Αντώνη (Τόνυ) Λέπουρα, επιστρέφει ανανεωμένο και φρέσκο με μια πλειάδα γνωστών ηθοποιών, σε νέα στέγη.

Συγκεκριμένα, το Σεσουάρ για Δολοφόνους επανέρχεται από την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου στο θέατρο Λαμπέτη, σε καινούργια σκηνοθεσία του Νικορέστη Χανιωτάκη, ενώ την υπέροχη διασκευή υπογράφει και πάλι ο Θοδωρής Πετρόπουλος.

Φέτος η παράσταση γίνεται φουλ «διαδραστική» επικοινωνεί περισσότερο με τον κόσμο, συνομιλεί μαζί του, αμφισβητεί τα άλλοθι και ανταλλάσει απόψεις και υποψίες με τους θεατές και για τους τέσσερις ύποπτους.

Πληροφορίες για το έργο
Ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος της Αμαλίας Τσαλίκογλου; Ο ταλαντούχος χαρούμενος κομμωτής Τόνυ (Ιωάννης Απέργης), η πλούσια κυρία Χατζηπατέρα (Τζένη Θεωνά), η ροζ τσιχλόφουσκα βοηθός Σόφη (Δανάη Μιχαλάκη) ή ο περίεργος Λεωνίδας Πέτροβας (Ζήσης Ρούμπος); Ιδού το μέγα μυστήριο!

Φέτος θα μπορούσε να είναι ο καθένας από αυτούς γιατί ο αστυνόμος Σταύρος Σταυράκος (Δημήτρης Μακαλιάς) θεωρεί ότι είναι όλοι ύποπτοι! Μαζί και ο πανέξυπνος (;) βοηθός του ο Πανάγος (Χάρης Χιώτης)!

Μία μικρή υπενθύμιση της υπόθεσης: Το έργο εκτυλίσσεται στο κομμωτήριο «Studio Antony». Κάπου στην Αθήνα. Μία μέρα η ιδιοκτήτρια του κτιρίου, που ζει στον πάνω όροφο, βρίσκεται δολοφονημένη και οι υποψίες πέφτουν στους εργαζόμενους και τους πελάτες του κομμωτηρίου. Οι θεατές της παράστασης καλούνται να βρουν τον δολοφόνο, με αποτέλεσμα κάθε βράδυ το έργο να έχει διαφορετικό φινάλε!

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Ιωάννης Απέργης, Τζένη Θεωνά, Δημήτρης Μακαλιάς, Δανάη Μιχαλάκη, Ζήσης Ρούμπος, Χάρης Χιώτης

Συντελεστές
Απόδοση-Διασκευή: Θοδωρής Πετρόπουλος
Σκηνοθεσία: Νικορέστης Χανιωτάκης
Σκηνικά-Κοστούμια: Αρετή Μουστάκα
Βοηθός σκηνογράφου: Φραντζέσκα Μπούτση
Μουσική επιμέλεια: Ο θίασος
Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης
Γραφιστική επιμέλεια: The Button
Παραγωγή: Αθηναϊκά Θέατρα/Τεχνηχώρος EE/Παπανδρέου ΑΕ

Πληροφορίες για την παράσταση
Θέατρο Λαμπέτη : Λεωφόρος Αλεξάνδρας 106, Αμπελόκηποι
Ώρες και ημέρες παραστάσεων:
Τετάρτη : 20:00
Πέμπτη & Παρασκευή : 21:00
Σάββατο : 18:00 και 21:00
Κυριακή : 19:00
Διάρκεια παράστασης : 120 λεπτά

Τιμές εισιτηρίων
Α΄ζώνη 18 ευρώ, Β΄ζώνη 16 ευρώ
Σάββατο : 18 και 20 ευρώ. Σάββατο απογευματινή : 15 ευρώ.
VIP (α΄σειρά) όλες τις ημέρες : 25 ευρώ
Για ομαδικές κρατήσεις : κ. Κώστας Μπάλτας 6972-217952
Πληροφορίες : 211.102.6277
Εισιτήρια VIVA.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας επίσημου φορέα του της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Joint Research Centre (JRC), που δημοσιεύθηκε από το Publications Office of the...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της μάρκας θα βρίσκονται όλα τα νέα μοντέλα BMW του 2024, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να τα γνωρίσουν από...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...