Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Dolce & Gabbana: Οι κόρες του Αμερικανού ράπερ Sean «Diddy» στην πασαρέλα

Οι κόρες του Diddy πήραν μέρος στην επίδειξη μόδας του οίκου Dolce & Gabbana στη Βενετία. Ως γνωστόν, ο Αμερικανός ράπερ Sean «Diddy» Combs, είναι οπαδός της μόδας και μυεί και τα παιδιά του.

Ο ράπερ Sean «Diddy» Combs είδε τις 14χρονες δίδυμες κόρες του να βαδίζουν για πρώτη φορά σε πασαρέλα του οίκου μόδας Dolce & Gabbana.

Οι D’Lila και Jessie έκαναν το ντεμπούτο τους στην επίδειξη μόδας για να τιμήσουν τη μητέρα τους, Κιμ Πόρτερ, η οποία ήταν μοντέλο και πέθανε από πνευμονία το 2018. Οι έφηβες ήταν εντυπωσιακές, καθώς έφταναν στην επίδειξη με γόνδολα.

Η D’Lila φορούσε ένα φόρεμα σε χρώματα ανοιχτό μπλε και λευκό με μπλε λουλούδια. Η Jessie φορούσε ένα παρόμοιο φόρεμα σε μαύρο χρώμα με ροζ πινελιές.

Η ετεροθαλής αδερφή των εφήβων Chance Combs τις συνόδευε με ένα αστραφτερό μαύρο φόρεμα που έδενε στη μέση με μια κόκκινη κορδέλα.

«Είναι κυριολεκτικά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένες που συμμετείχαμε στην επίδειξη μόδας @dolcegabbana. Σας ευχαριστούμε πολύ που μας καλέσατε να συμμετάσχουμε στην επίδειξη στη Βενετία της Ιταλίας. Και θέλουμε να πούμε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στον πατέρα και την ομάδα μας που μας βοήθησαν να περάσουμε αυτό το εκπληκτικό σόου» έγραψαν τα δύο κορίτσια στον λογαριασμό τους στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Με μια απρόσμενη ανακοίνωση ξεκίνησε τη νέα εβδομάδα το Survivor, όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μια ανακοίνωση – βόμβα...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χρονιά ορόσημο για την Παπαστράτος ήταν το 2023 προς την επίτευξη του στόχου για ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο. O συνολικός αριθμός των χρηστών IQOS...

LIFESTYLE

“Είμαι φυσικά ανοιχτή για το GNTM, είναι το πρότζεκτ που με έφερε στην Ελλάδα και με ανέδειξε” παραδέχεται, επίσης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραχώρησε...

LIFESTYLE

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε ο Στέφανο Σαρτίνι. Ο γνωστός Ιταλός σκηνοθέτης μίλησε, μεταξύ άλλων, και για...