Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Το Twitter πήρε θέση στον χωρισμό Βανδή-Νικολαΐδη: Τα σχόλια που έγιναν viral

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν από λίγη ώρα η είδηση πως η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης χώρισαν έπειτα από 18 χρόνια έγγαμου βίου και δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί.

Την ανακοίνωση για τη λύση του γάμου της με τον Ντέμη Νικολαΐδη έκανε ο manager της και ceo της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος. «Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης», ανέφερε η ανακοίνωση.

To Twitter τρελάθηκε με την είδηση αυτή και δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός του χωρισμού.

Ο γάμος της με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα στις 17 Ιουνίου του 2003 και μάλιστα δεν είχε διαρρεύσει καμία φωτογραφία από τον γάμο τους. Το διάστημα εκείνο είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το μέγεθος των μέτρων ασφαλείας που είχε πάρει το ζευγάρι κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, αλλά και της γαμήλιας δεξίωσης.

Τη Δευτέρα του Πάσχα 2020 η Δέσποινα Βανδή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», όπου και είχε αναφερθεί στα επαγγελματικά της αλλά και τα προσωπικά της, ενώ έδειξε για πρώτη φορά φωτογραφίες από τον γάμο της και το νυφικό της.

Το Twitter πήρε φωτιά

Από το πρωί της Πέμπτης μία είναι η είδηση που παίζει σε όλα τα Μέσα ενημέρωσης, και αυτό δεν είναι άλλο από τον χωρισμό της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

To hastag #Βανδη ανέβηκε πρώτο στα trends του Twitter σε χρόνο dt και φυσικά τα σχόλια γύρω από αυτό πήραν φωτιά. Οι fans αντιμετώπισαν με χιούμορ τον χωρισμό τους σε συνδυασμό με όσα συμβαίνουν, με το τραγούδι «Προφητείες» να γίνεται viral.

«14 του Ιούλη, είπαν θα χανόμασταν», αναφέρει το τραγούδι της Δέσποινας, με τους fans να λένε πως κανονικά έπρεπε να το ανακοινώσουν χθες για να βγει αληθινή η προφητεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Το 2002, το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών, μαζί με μια ομάδα ευρωπαϊκών οργανώσεων πολιτών, συνέταξε τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Δικαιωμάτων των Ασθενών, ο οποίος έχει μεταφραστεί...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται σε πανελλαδική κλίμακα οι εξορμήσεις από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με διενέργεια δωρεάν rapid test για όλους τους...

LIFESTYLE

Την Κατερίνα Στανίση υποδέχθηκε η Έλενα Παπαβασιλείου, τη νύχτα της Τετάρτης, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή EQ που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Action...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ερωτηθείς εάν θα άλλαζε κάτι στην προσέγγισή του για τον δεύτερο προημιτελικό, ο Πεπ Γκουαρδιόλα σχολίασε: «Θα προτιμούσα να νικήσω. Συγχαρητήρια στην Ρεάλ Μαδρίτης...