05/08/2021

Κατερίνα Καραβάτου: Ένταση με άνθρωπο της παραγωγής λίγο πριν το οριστικό φινάλε της εκπομπής της

Έπεσε η οριστική αυλαία για τη «Φωλιά των Κου Κου» με την τελευταία εκπομπή να προβάλλεται το πρωί της Παρασκευής (9/7).

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε για πέμπτη σεζόν να είμαστε Κου Κου αλλά θα σας πω κάτι! Αν μία φορά ήσουν Κου Κου, τότε θα είσαι για πάντα Κου Κου και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και επίσης θεωρώ ότι μπορούμε μόνοι μας να συνεχίσουμε αυτόνομα στην ίδια πορεία η οποία ήταν νομίζω πολύ συνταρακτική, σπουδαία, σημαντική και με πάρα πολλή αγάπη! Κυρίες και κύριοι θα πρέπει να βγούμε σε ένα διαφημιστικό διάσημα και αμέσως μετά η συνέχεια», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καραβάτου.

Ωστόσο, την ώρα που ευχαριστούσε τους συνεργάτες της τής έλεγαν στο ακουστικό ότι πρέπει να κλείσει για να βγουν σε διαφημίσεις.

«Θα μου κάνετε τη χάρη, φεύγω. Κάντε μου τη χάρη, αλήθεια, σας ευχαριστώ. Θέλω να τιμήσω τους ανθρώπους. Είχα γράψει πάρα πολλά γι΄αυτούς και δεν προλαβαίνω να τα πω», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Λίγο μετά της το ξαναείπαν και εκείνη είπε στον αέρα με έντονο ύφος:

«Μην μιλήσεις σε παρακαλώ πολύ! Ευχαριστώ! Να λήξουμε τι; Την εκπομπή; Δηλαδή να μην μιλήσω για τα παιδιά; Δεν καταλαβαίνω… Αλήθεια, με συγχωρείτε»!