05/08/2021

Η Demi Moore φωτογραφίζεται με τις κόρες της και δεν μπορούμε να τις ξεχωρίσουμε

Η 58χρονη ηθοποιός ποζάρει με τις 3 κόρες της με άκρως καλοκαιρινή διάθεση.

Η Demi Moore βρέθηκε πρόσφατα στην χώρα μας με την κόρη της Rumer και έγιναν talk of the town σε χρόνο Dt. Επισκέφθηκαν το Κολωνάκι ενώ αργότερα φωτογραφήθηκαν στην μαγευτική Σαντορίνη. Η 58χρονη star βρίσκεται τώρα για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο του Τύπου, λόγω της πρόσφατης φωτογράφησης που έκανε με τις κόρες της.

Μαμά και κόρες ανεβάζουν τη θερμοκρασία

Η διάσημη ηθοποιός πόζαρε στο φακό της φωτογράφου Cass Birds μαζί με τις κόρες της, Rumer, Scout και Tallulah Willis για τη νέα καμπάνια μαγιό του brand Andie Swim. Μαμά και κόρες είναι απλά υπέροχες ενώ σε κάποιες από τις φωτογραφίες φορούν όλες μαγιό σε κόκκινο χρώμα. Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι αρκετά δύσκολο να ξεχωρίσει κάποιος ποια είναι η μαμά και ποιες οι κόρες.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη νέα καμπάνια μας με την Demi Moore, που μας υποστηρίζει εδώ και χρόνια, και τις κόρες της, Rumer, Scout και Tallulah: Η Demi συνεργάστηκε μαζί μας για να γιορτάσουμε το καλοκαίρι του μαζί, να είμαστε κοντά στους ανθρώπους που αγαπάμε» έγραψε σε post του στο Instagram το brand.

Τι δήλωσε η ηθοποιός για τις κόρες της

«Ήταν σημαντικό για μένα να συμμετάσχουν και οι κόρες μου σε αυτή την καμπάνια. Ελπίζω και άλλοι να εκμεταλλευτούν ευκαιρίες στη ζωή τους ώστε να δημιουργήσουν ουσιαστικές σχέσεις και να αξιοποιούν κάθε στιγμή με τους ανθρώπους που αγαπούν» ανέφερε η Moore.