Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Survivor Ημιτελικός: Αυτοί είναι οι φιναλίστ του μεγάλου Τελικού

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο ημιτελικός του Survivor που πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Βεΐκου, στο Γαλάτσι.

Αρχικα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργος Κόρομι διασταύρωσαν τα ξίφη τους, προκειμένου να βρεθούν στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Τελικά, η Μαριαλένα κατάφερε να κερδίσει την μεταξύ τους «μάχη» και ήταν εκείνη που έκατσε δίπλα στους Σάκη Κατσούλη και Ηλία Μπόγδανο.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του ημιτελικού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως οι γραμμές έκλεισαν και έτσι ο κόσμος σταμάτησε να ψηφίζει ανάμεσα σε Μαριαλένα και Κόρο.

Οι δύο παίκτες της τετράδας που ήταν από την πρώτη μέσα στο φετινό Survivor, περίμεναν με μεγάλη αγωνία την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

Οι πρώτες εκτιμήσεις επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο Κόρο φαινόταν πως θα είναι εκείνος που θα χάσει τη «μάχη» και θα πάρει την τέταρτη θέση.

Στη συνέχεια, οι γραμμές άνοιξαν για να βγουν οι δύο φιναλίστ που θα παλέψουν στον σημερινό (5/7) τελικό για το μεγάλο έπαθλο.

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε πως στον μεγάλο τελικό του Survivor 2021 θα αναμετρηθούν οι Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Το 2002, το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών, μαζί με μια ομάδα ευρωπαϊκών οργανώσεων πολιτών, συνέταξε τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Δικαιωμάτων των Ασθενών, ο οποίος έχει μεταφραστεί...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Την 29η Απριλίου 2024 προσδιόρισε ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης ως καταληκτική ημερομηνία για την τακτοποίηση ρυθμίσεων οφειλών, επ’ ευκαιρία της...

ΔΙΕΘΝΗ

Περιορισμένο πλήγμα αλλά μέσα στο έδαφος του Ιράν. Αυτό έχει αποφασίσει το Ισραήλ ως αντίποινα για την ιρανική επίθεση, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους. Ανώτατος...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται σε πανελλαδική κλίμακα οι εξορμήσεις από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με διενέργεια δωρεάν rapid test για όλους τους...