Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Απέραντη θλίψη: Έφυγε από τη ζωή η μικρή Αναστασία που έπασχε από σπάνιας μορφής καρκίνο

Απέραντη είναι η θλίψη για την 7χρονη Αναστασία την ανιψιά της Έρρικας Πρεζεκάκου η οποία τελικά δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από μιας σπάνιας μορφής επιθετικού παιδικού καρκίνου.

Συγκλονίζει το μήνυμα της μητέρας

Την θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η μητέρα της Αναστασίας από την προσωπική της σελίδα στο Facebook. Μάλιστα έφυγε από τη ζωή την ημέρα της επετείου του γάμου της με τον Ηλία Τριανταφυλλάκη.

«Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου με τον Elias Triantafyllakis και σήμερα διάλεξε η κόρη μας το παρανυφάκι μας να φύγει από την ζωή.

Η Αναστασια πάλεψε όσο λίγοι , ήταν πάντα αισιόδοξη και έδωσε γερή μάχη με το χειρότερο είδος καρκίνου που έχει υπάρξει ποτέ.

Έφυγε ήρεμη στον υπνο της με την μανούλα και τον πατερούλη της να την κρατάνε αγκαλιά. Ξέρω πόσοι προσευχηθηκατε για αυτή την νεράιδα και ξέρω και πόσοι ήσασταν δίπλα μας όλο αυτο το διάστημα που παλεύαμε και σας ευχαριστώ. Η Αναστασια δεν υποφέρει πια…», έγραψε στην ανάρτηση της.

Συμπαράσταση στους τραγικούς γονείς

Την ίδια ώρα εκατοντάδες είναι οι διαδικτυακοί φίλοι της Ξένιας Πρεζεράκου που με τα μηνύνατά τους σπεύδουν να τους δώσουν κουράγιο.

Η μάχη με τον καρκίνο

Τον Σεπτέμβριο του 2020 η Αναστασία είχε διαγνωστεί με επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου, την γνωστή και ως dipg. Οι γιατροί στην Ελλάδα δεν τις έδιναν πολλές ελπίδες και οι γονείς της αποφάσισαν να ταξιδέψουν στην Αμερική προκειμένου η μικρή Αναστασία να ακολουθήσει θεραπεία.

Αρχικά είχαν ταξιδέψει στο Χιούστον του Τέξας καθώς εκεί υπήρχε μια κλινική με εξειδίκευση στη συγκεκριμένη ασθένεια. Στη συνέχεια οι γονείς της, Ξένια Πρεζεράκου και Ηλίας Τριανταφυλλάκης, την μετέφεραν στη Νέα Υόρκη που τελικά άφησε την τελευταία της πνοή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Το 2002, το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών, μαζί με μια ομάδα ευρωπαϊκών οργανώσεων πολιτών, συνέταξε τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Δικαιωμάτων των Ασθενών, ο οποίος έχει μεταφραστεί...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται σε πανελλαδική κλίμακα οι εξορμήσεις από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με διενέργεια δωρεάν rapid test για όλους τους...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ερωτηθείς εάν θα άλλαζε κάτι στην προσέγγισή του για τον δεύτερο προημιτελικό, ο Πεπ Γκουαρδιόλα σχολίασε: «Θα προτιμούσα να νικήσω. Συγχαρητήρια στην Ρεάλ Μαδρίτης...

LIFESTYLE

Την Κατερίνα Στανίση υποδέχθηκε η Έλενα Παπαβασιλείου, τη νύχτα της Τετάρτης, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή EQ που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Action...