Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Δέσποινα Βανδή: Αν όλα πάνε καλά, τον χειμώνα θα είμαστε μαζί με την Άννα Βίσση

Μια δυνατή συνεργασία “ψήνεται” για την επερχόμενη χειμερινή σεζόν καθώς όπως αποκάλυψε, την Τρίτη (01/06), η Δέσποινα Βανδή συζητείται το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Άννα Βίσση σε κάποιο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε πως συζητείται έντονα το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Άννα Βίσση σε κάποιο νυχτερινό κέντρο την ερχόμενη χειμερινή σεζόν αν όλα πάνε καλά με την πανδημία.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια παραχώρησε σχετική συνέντευξη στο MEGA και δήλωσε, την Τρίτη (01/06), για την Άννα Βίσση: «Το θέλουμε πολύ και οι δύο. Έχουμε πάρα πολλά κοινά με την Άννα. Ανέκαθεν τη θαύμαζα, δεν χρειάστηκε να συστηθούμε, δεν χρειάστηκε να πούμε πολλά. Νιώσαμε οικειότητα και χημεία, ενωθήκαμε αμέσως, έδεσαν πολύ ωραία οι φωνές και οι ενέργειές μας και είναι η αρχή μιας νέας φιλίας».

Έπειτα, η ίδια είπε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Άννα Βίσση:

«Για τον χειμώνα συζητάμε, αλλά δεν ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι οπότε μην κάνουμε σχέδια και ο Θεούλης γελάει από πάνω. […] Υπάρχει ένα πάρα πολύ όμορφο κλίμα με την Άννα και εμένα, που το θέλουμε πάρα πολύ και οι δυο μας να συναντηθούμε μουσικά. Πιστεύω ότι θα γίνει».

Άλλωστε, η Δέσποινα Βανδή και η Άννα Βίσση συναντήθηκαν για πρώτη φορά τηλεοπτικά κατά τον τελικό του «J2US» που προβλήθηκε την περίοδο των περασμένων Χριστουγέννων μέσα από τη συχνότητα του OPEN και ύστερα από πρωτοβουλία του παραγωγού και παρουσιαστή Νίκου Κοκλώνη.

Έπειτα, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στα παιδιά της, τη Μελίνα και τον Γιώργο, λέγοντας πως η πρώτη αν και έχει πολύ ωραία φωνή, επί του παρόντος θέλει να περάσει στη Νομική, αλλά την ενδιαφέρει και το μιούζικαλ και ο δεύτερος είναι ένας εκκολαπτόμενος σεφ διότι «μαγειρεύει συγκλονιστικά».

Ακόμα, η Δέσποινα Βανδή μίλησε και για την ταξιδιωτική εκπομπή που παρουσιάζει στο MEGA με τίτλο «My Greece» και είπε πως τον πρώτο χρόνο «μπήκε μέσα» οικονομικά, αλλά την έσωσε ο Νίκος Κοκλώνης στον δεύτερο κύκλο μιας και η εταιρεία του ανέλαβε την εκπομπή.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Το 2002, το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών, μαζί με μια ομάδα ευρωπαϊκών οργανώσεων πολιτών, συνέταξε τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Δικαιωμάτων των Ασθενών, ο οποίος έχει μεταφραστεί...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται σε πανελλαδική κλίμακα οι εξορμήσεις από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με διενέργεια δωρεάν rapid test για όλους τους...

LIFESTYLE

Την Κατερίνα Στανίση υποδέχθηκε η Έλενα Παπαβασιλείου, τη νύχτα της Τετάρτης, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή EQ που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Action...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ερωτηθείς εάν θα άλλαζε κάτι στην προσέγγισή του για τον δεύτερο προημιτελικό, ο Πεπ Γκουαρδιόλα σχολίασε: «Θα προτιμούσα να νικήσω. Συγχαρητήρια στην Ρεάλ Μαδρίτης...