«Οι φαρφάλες είναι έτοιμες να πετάξουν και το κρέας λάστιχο», είπε ο Έκτορας Μποτρίνι.
Ρεσιτάλ έδωσε γι’ ακόμα μία μέρα ο Έκτορας Μποτρίνι στην εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», με το πιάτο που του σέρβιραν να δοκιμάσει.
Μπριζολάκια με σως μουστάρδας και μακαρονοσαλάτα ετοίμασαν σήμερα η Βούλα και η Δήμητρα, με τον Έκτορα Μποτρίνι να αναφέρει πως «είναι λίγο περίεργη η κατάσταση εδώ», όταν ο ίδιος άνοιξε την καμπάνα.
Σχολιάζοντας τις φαρφάλες, ο Έκτορας Μποτρίνι είπε: «Έχει τόσα πολλά υλικά, που στο τέλος κάτι βγαίνει σαν γεύση. Το θέμα είναι ότι τα μακαρόνια είναι τελείως άβραστα. Οι φαρφάλες είναι τόσο άβραστες που είναι έτοιμες να πετάξουν! Κρίμα! Ενώ είναι γευστικό, το μακαρόνι είναι σαν στραγάλι, σαν να τρως ένα κομμάτι βότσαλο».
Όσον αφορά τα μπριζολάκια, ο διακεκριμένος σεφ τόνισε: «Το κρέας είναι λάστιχο! Βλέπουμε ότι έχει ψηθεί τόσο πολύ μέσα, που το κρέας έχει αφυδατωθεί και υπάρχουν ίνες».
Κλείνοντας, με την κριτική, ο Έκτορας Μποτρίνι είπε: «Έχουμε τα μακαρόνια που είναι άβραστα και το κρέας που είναι παραψημένο. Λένε ότι το φαγητό είναι παρέα κι εγώ τώρα νιώθω πολύ μόνος».
Πηγή: zappit.gr