Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Χαμός στον αέρα του MEGA με τον Νίκο Συρίγο – Σίσσυ Χρηστίδου: “Γίνεσαι τρελός! Μη φωνάζεις, ψυχούλα μου!”

Τις νέες δηλώσεις του Θανάση Αλευρά μέσα από τις οποίες απαντά στη σκληρή κριτική για τη μετάδοση της Eurovision σχολίασαν η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της το πρωινό της Κυριακής (19/5). Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου και τη RealLife που κυκλοφορεί.

«Εγώ συμφωνώ στο ότι κανείς δεν μπορεί να λέει τον άλλο ηλίθιο, επειδή δεν του αρέσει, ας πούμε, το χιούμορ του. Όμως δεν μπορούμε επίσης να πούμε ότι ήταν μία πετυχημένη μετάδοση και αυτό είναι αντικειμενικό», είπε αρχικά ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Δεν είναι αντικειμενικό, παιδιά, αυτό σου λέει. Σε κάποιους αρέσαμε και σε κάποιους δεν αρέσαμε. Τι να κάνουμε τώρα; Εσύ θεωρείς ότι οι δημοσιογράφοι που σχολιάζουν στην ελληνική τηλεόραση εκπροσωπούν όλο τον ελληνικό λαό;», παρατήρησε από την πλευρά της η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Μου άρεσε που ο Θανάσης βγήκε και απάντησε, γιατί ακούστηκε πάρα πολύ μέσα στη βδομάδα ότι έσκυψε το κεφάλι», τόνισε η παρουσιάστρια του MEGA.

«Εγώ έχω μία βασική διαφορά μέσα μου. Έχει σχέση αυτή η τοποθέτηση για το ζήτημα της παρουσίασής τους με τον τρόπο που αντέδρασε ο Ζερόμ; Η αλαζονική στάση του Ζερόμ έχει πολύ μεγάλη διαφορά με τη στάση του Θανάση», υπογράμμισε ο Νίκος Συρίγος, ανεβάζοντας τους τόνους στο πάνελ.

«Πρέπει εμείς να συμφωνούμε σε αυτό που λες; Μα γίνεσαι, τρελός! Είναι υποκειμενικό, ψυχούλα μου, τι να κάνουμε τώρα; Ψύχραιμα. Μη φωνάζεις», παρατήρησε η Σίσσυ Χρηστίδου, θέλοντας να καθησυχάσει τον συνεργάτη της.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα πυκνό πρόγραμμα θα ακολουθήσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, το Σαββατοκύριακο στη γενέτειρά του την Κρήτη, με στάσεις στο Ηράκλειο, το Ρέθυμνο το Σάββατο...

LIFESTYLE

“Είναι καλλονός. Είναι πολύ χαμηλών τόνων, δεν του αρέσουν οι φωτογραφίες, ούτε δημοσιεύματα” ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου, Για τις φιλικές σχέσεις που διατηρεί με...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με περιοδείες συνεχίζουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι πολιτικοί αρχηγοί, με την αντίστροφη μέτρηση για τις ευρωεκλογές να έχει αρχίσει. Την αισιοδοξία του ότι...

ΔΙΕΘΝΗ

Σύμφωνα με την FACUA , την μεγαλύτερη Ένωση Καταναλωτών της Ισπανίας, το υπουργείο Κατανάλωσης επέβαλε πρόστιμο 150 εκατομμυρίων ευρώ σε τέσσερις αεροπορικές εταιρείες – Ryanair,...