Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Κατερίνα Καινούργιου – Τα on air σχόλια για Σκορδά και Μπάρκα: “Εγώ την τηλεόραση τη βλέπω με βάση τα νούμερα”

Συζήτηση για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά άνοιξε το πρωινό της Παρασκευής (17/5) η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της στο Super Κατερίνα. Η παρουσιάστρια του Alpha μετέφερε τις δικές της πληροφορίες σχετικά με το εάν η οικοδέσποινα του Fay’sTime θα πάρει τελικά την πολυσυζητημένη μεταγραφή για το Μεγάλο Κανάλι ή εάν θα προτιμήσει την πρόταση που της έχει γίνει από τον ΑΝΤ1.

«Υπάρχει θέμα με τη Φαίη Σκορδά και τον ΑΝΤ1. Έχει κάνει δύο ραντεβού με τον ΑΝΤ1, έχει ολοκληρωμένη πρόταση. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να πιθανολογήσω τι της είπαν», είπε αρχικά ο Χάρης Λεμπιδάκης, θέτοντας το δίλημμα ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και το MEGA.

«Εγώ ξέρω ότι της πρότειναν το Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1. Στο MEGA στο 9-12 για να είμαστε αντικειμενικοί, πηγαίνει καλά η Δανάη Μπάρκα. Δεν είναι αδικία;» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου, τονίζοντας πως από δικές της πληροφορίες ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επιθυμεί να κάνει κάτι δικό του.

«Εσύ βλέπεις δηλαδή όλη την τηλεόραση δίκαιη και σε πείραξε η αδικία στη Δανάη;», ρώτησε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Εγώ (την τηλεόραση) τη βλέπω με βάση τα νούμερα. Πάντως από τις κουβέντες που έχω κάνει παλαιότερα με τη Φαίη, ξέρω ότι έχει πολλή αγάπη στον ΑΝΤ1» επισήμανε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Άρα μήπως η Φαίη πάει στον ΑΝΤ1 Σαββατοκύριακο; Εμένα οι δικές μου πληροφορίες από το MEGA λένε ότι μην είστε και τόσο σίγουροι ότι η Δανάη θα αλλάξει από το 09:00-12:00», κατέληξε στο σχόλιό της η Κατερίνα Καινούργιου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Με αφορμή την υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 2024, ο Νικόλας Φαραντούρης βρέθηκε καλεσμένος της Αθηναϊδας Νέγκα στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά»...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα πυκνό πρόγραμμα θα ακολουθήσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, το Σαββατοκύριακο στη γενέτειρά του την Κρήτη, με στάσεις στο Ηράκλειο, το Ρέθυμνο το Σάββατο...

LIFESTYLE

“Είναι καλλονός. Είναι πολύ χαμηλών τόνων, δεν του αρέσουν οι φωτογραφίες, ούτε δημοσιεύματα” ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου, Για τις φιλικές σχέσεις που διατηρεί με...

ΕΛΛΑΔΑ

Τον τελικό του Conference League και τη θριαμβευτική νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Φιορεντίνα, μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα και με τελικό σκορ 1-0 , κλήθηκε να...