Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθαρίζει για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: “Εγώ κάθομαι στο ένα πόδι μαζί του”

“Όσοι διαπληκτισμοί και να έχουν γίνει, με το που φεύγουμε από δω, αυτό τελειώνει”.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχουν έρθει ουκ ολίγες φορές σε αντιπαράθεση στον αέρα του Super Κατερίνα και μάλιστα σε ορισμένα περιστατικά ο γνωστός παρουσιαστής δεν δίστασε να αποχωρήσει από το πλατό εξοργισμένος.

Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο περιοδικό ΟΚ! και όσα ανέφερε ο ίδιος για τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια του Alpha, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τη δική της τοποθέτηση το πρωινό της Τετάρτης (24/4), ξεκαθαρίζοντας τη θέση της απέναντί του.

«Επειδή διάβασα όλη τη συνέντευξη, τον τιμούν όλα αυτά που είπε. Είπε πράγματα για τον Νίκο (Κοκλώνη) που ο ίδιος δεν τα έχει πει ποτέ. Το πόσο τον έχει βοηθήσει στα νοσοκομεία, που κάλυψε όλο το οικονομικό. Αυτά δεν τα έχει πει ο Νίκος ούτε σε μένα. Δεν θέλει να ακούγονται», είπε αρχικά η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της.

«Όλα όσα είπε ισχύουν. Ποτέ δεν είπε ο Νίκος «μην τσακωθείς ή μην προσβάλλεις την Κατερίνα». Ίσα-ίσα σε μένα έχει πει «είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, θέλει σεβασμό» και τα λοιπά», σχολίασε αμέσως μετά η Κατερίνα Καινούργιου για το κομμάτι της αλληλεπίδρασης με τον συνεργάτη της.

«Όσοι διαπληκτισμοί και να έχουν γίνει, με το που φεύγουμε από δω, αυτό τελειώνει. Δεν θα συνεχιστεί κάτι μετά. Διαφωνούμε στον αέρα και τελείωσε. Είμαστε και οι δύο πολύ ειλικρινείς και αυτό πολλές φορές το πληρώνουμε», επισημαίνει η οικοδέσποινα του Super Κατερίνα.

«Ο Ανδρέας με βλέπει σαν παιδί του, δεν υπάρχει κάτι περίεργο από πίσω. Δεν θα του έλεγε ποτέ ο Νίκος «Ανδρέα, όρθιος στο ένα πόδι». Ούτε εγώ θα πω ποτέ «Ανδρέα, μην πεις αυτό, γιατί είμαι η παρουσιάστρια. Εγώ κάθομαι στο ένα πόδι με τον Αντρέα και καλά κάνω, γιατί σέβομαι την πορεία του», καταλήγει στην τοποθέτησή της η Κατερίνα Καινούργιου.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ η ποιητική συλλογή του λογοτέχνη ,κριτικού λογοτεχνίας και τέχνης Λεόντιου Πετμεζά «Συστοιχίες της αυριανής εξορίας» με πρόλογο και εικονογράφηση...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε να δεσμευτεί ρητά ότι θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου, στις οποίες θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σειρά από σημαντικές διμερείς συναντήσεις πραγματοποίησε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών,  Κωστής Χατζηδάκης, στο πλαίσιο της Υπουργικής Διάσκεψης του ΟΟΣΑ που διεξήχθη στο...

ΔΙΕΘΝΗ

Το βρετανικό αντιπολιτευόμενο Εργατικό Κόμμα κέρδισε μια κοινοβουλευτική έδρα στη βόρεια Αγγλία σήμερα (3/5/24), προκαλώντας βαριές απώλειες για τους κυβερνώντες Συντηρητικούς και σηματοδοτώντας την...