Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Μάικλ Ντάγκλας: Είναι 79 ετών και μοιάζει για 59- Πλαστικοί χειρουργοί αποκαλύπτουν τι έκανε

Τώρα που είναι σχεδόν 80, ο πρωταγωνιστής του Fatal Attraction Μάικλ Ντάγκλας θέλει απεγνωσμένα να γυρίσει το ρολόι πίσω στα σημάδια της γήρανσης, τόσο για χάρη της καριέρας του όσο και για να κρατηθεί στο πλευρό της νεότερης σύζυγού του, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, 54 ετών!

Όταν ο βραβευμένος με Όσκαρ, 79 ετών, έδειξε ένα ανανεωμένο πρόσωπο ενώ προώθησε το τελευταίο του έργο, τον Franklin, οι φίλοι να… μιλάνε πολύ!

«Όταν ανέβηκε στο κόκκινο χαλί στις Κάννες, οι άνθρωποι έμειναν έκπληκτοι, σαν να έβλεπαν έναν άνδρα 20 χρόνια νεότερο», λέει ένας φίλος. “Δεν είναι ξένος με την πλαστική χειρουργική, αλλά οι άνθρωποι γύρω του μπορούν να πουν ότι έχει μια επιπλέον λάμψη αυτές τις μέρες, χάρη σε μερικές ανανεωτικές επεμβάσεις στο γραφείο του χειρουργού. Δείχνει ελάχιστα σημάδια γήρανσης και το σαγόνι του είναι εξαιρετικά σταθερό.”

Ενώ ο εκπρόσωπος του ηθοποιού απέρριψε τις φήμες για χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπο, πηγές λένε ότι ο Ντάγκλας διατηρείται από την επιθυμία να κρατήσει τις φωτιές αναμμένες με τη σύζυγό του.

«Η Catherine είναι η αγάπη της ζωής του, αλλά είναι 25 χρόνια νεότερή του και είναι σχολαστική στο να κρατά την εμφάνισή της», λέει η  πηγή. «Δεν θέλει να μείνει στη σκόνη της και μερικά τσιμπήματα σίγουρα βοηθούν».

Σύμφωνα με τον χειρουργό του Μπέβερλι Χιλς, Δρ. Ρόμπερτ Χ. Κοέν, ο οποίος δεν έχει θεραπεύσει τον Ντάγκλας, το πιο σφιχτό σαγόνι του θα μπορούσε να είχε επιτευχθεί με ενέσιμα. “Είναι ένας μεγάλος άντρας, αλλά το πρόσωπό του φαίνεται πραγματικά καλό και το Botox μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί για να σφίξει τη γραμμή του σαγονιού, το λαιμό και ολόκληρο το κάτω πρόσωπο. Είναι επίσης πιθανό να χρησιμοποιεί μια συσκευή στο σπίτι όπως το νέο Skin Skulpt Plasma Perfector, που είναι πολύ δημοφιλές στις διασημότητες αυτή τη στιγμή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ η ποιητική συλλογή του λογοτέχνη ,κριτικού λογοτεχνίας και τέχνης Λεόντιου Πετμεζά «Συστοιχίες της αυριανής εξορίας» με πρόλογο και εικονογράφηση...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυξημένες κατά 50,2% ήταν οι εισαγωγές φρούτων και λαχανικών στην Ελλάδα τον Απρίλιο, φτάνοντας τους 88.851 τόνους έναντι 59.156 τόνων τον ίδιο μήνα του...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε να δεσμευτεί ρητά ότι θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου, στις οποίες θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σειρά από σημαντικές διμερείς συναντήσεις πραγματοποίησε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών,  Κωστής Χατζηδάκης, στο πλαίσιο της Υπουργικής Διάσκεψης του ΟΟΣΑ που διεξήχθη στο...