Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Μίνως Θεοχάρης για Μπάρκα – Καινούργιου: “Καθένας κρίνεται από τη στάση που κρατάει μες στα χρόνια”

Στην κάμερα του «Γεια Σου» και τον ρεπόρτερ Κωνσταντίνο Αρτσίτα παραχώρησε ο Μίνως Θεοχάρης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο bullying που έχει βιώσει, ξεκαθαρίζει τη θέση του γύρω από μία παλαιότερη παρερμηνευμένη δήλωση για τη Δανάη Μπάρκα, ενώ εκφράζει και την άποψή του για τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision.

«Είμαι αισιόδοξος, αν και δεν είμαστε στο σημείο του να νιώθουμε όλοι ασφαλείς ζώντας στην Ελλάδα. Με έχουν κοροϊδέψει αρκετά στον δρόμο από μικρή ηλικία. Είναι άσχημο να μη μπορείς να κυκλοφορείς στη χώρα σου και στην πόλη σου και να νιώθεις ότι κινδυνεύει η σωματική σου ακεραιότητα, επειδή είσαι ντυμένος διαφορετικά», δηλώνει ο Μίνως Θεοχάρης.

«Πάντα έχω τον νου μου όταν περπατάω στον δρόμο. Μπορεί κάποιος να θέλει να με πλησιάσει για να μου πει έναν καλό λόγο κι εγώ να είμαι δυστακτικός», παραδέχεται χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Δεν δήλωσα ότι με δυσκόλεψε η συνεργασία με τη Δανάη Μπάρκα. Παρερμηνεύτηκε. Εγώ δυσκολεύτηκα προσωπικά με το πρωινό, γιατί δεν ήμουν έτοιμος να αναλάβω τις ευθύνες που είχε η εκπομπή. Ίσα-ίσα η Δανάη με έχει βοηθήσει, με έχει ευεργετήσει πάρα πολύ. Τη θεωρώ αδελφή μου», ξεκαθαρίζει ο Μίνως Θεοχάρης αμέσως μετά.

«Θεωρώ άδικο το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου προς τη Βίκυ Σταυροπούλου. Καθένας όμως κρίνεται μέσα στον χρόνο με τη στάση που κρατάει», επισημαίνει.

«Με τη Μαρίνα Σάττι γνωριζόμαστε από πιτσιρίκια. Την είχαμε ζαλίσει να πάει στη Eurovision. Υπήρχε στο μυαλό της και ήταν πολύ σωστή η κίνηση να το κάνει τελικά», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Μίνως Θεοχάρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε «εξάχρονο παιδί» τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής και στους τέσσερις ομίλους: 1ος όμιλος Θερμαϊκός Θέρμης – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 4-0 ΑΟ Χανιώτης – Ορέστης...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Τζο Ράγκλαντ ήταν εντυπωσιακός με 24 πόντους, ενώ είχε βοήθειες από τους Κένι Ουίλιαμς (18π.) και Νέιτ Ρένφρο (12π.). όμως δεν έφταναν για...

LIFESTYLE

“Χολιγουντιανής εξωτερικής εμφάνισης, απίστευτος και από εκεί και πέρα είναι ένα πολύ επικοινωνιακό παιδί” είπε ο Κώστας Μπίγαλης εκφράζοντας τον θαυμασμό του για τον...